Страница 6 от 9 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 127
Like Tree26Одобрявам

Osaka - търся съвети и мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2012

Re:Osaka - търся съвети и мнения

За същите пари ето това:
    http://www.**********************/klim...9mkx-1084.html

П.П - ако Еко-блабла успеят да докажат чрез офиса на Дайкин Европа,че топлообменника им бил баш Дайкин,а че и двуредов,съм готов веднага официално да се прекръстя на Тараторчо Краставичаров или поне на Грозомир Плашимиров,по техен избор ще е...

2.  

3. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Относно брума, онзи ден вакумирам последното ми останало 09LDC, вакуум помпата е върху перваза на прозореца и до нея не се чува почти нищо. На три метра от нея в стаята, брума беше толкова голям, че не се седеше. Направо не можах да повярвам какъв резонанс става.

4. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Че той резонанса зависи в по-голяма степен от помещението а не от източника (какъвто и да е ...)

5. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Резонанса зависи както от източника (резонансна честота), така и от помещението. Идеята беше, че ако климатика работи в един момент с тази честота в помещението няма да може да се седи.

6. Senior Member
    Тук е от
    May 2008
    Живее в
    Burgas, Bulgaria, Bulgaria

Цитат Първоначално публикувано от procar
    ivanovvuy,тук няма да получиш отговор различен от че са боклук и за 900 лв.няма какво да купиш,това е форума на японските климатици и друго не се признава,повечето потребители са със синя кръв.Конкретно за дадения модел не мога да кажа нищо,но имам 4 осаки от друг модел който бачкат вече 7-год.без проблем,както и 11 други боклуци от всякакви марки който си бачкат без проблем.
    колега.............купи си качествен климатик и тогава говори.какво значи БАЧКАТ БЕЗ ПРОБЛЕМ?точно заради такива като теб,хората си мислят,че с малко пари имат климатик(и аз бях един от тях).нищо лошо няма да си признаем,че нямаме пари и затова купуваме тези боклуци ОСАКА С КОМПРЕСОР МИТСУБИШИ И Т.Н.но евтиното винаги е скъпо...........така че моля ползвателите на ОСАКА или да си мълчат или да кажат,че са си купили КЛИМАТИКЪ поради липса на пари за КЛИМАТИК.

7. Senior Member Аватара на kalcheff1
    Тук е от
    Aug 2011
    Живее в
    Варна

Вече дори оправданието за добра цена при тази марка не важи, да не говорим за икономичност, а именно тя е ключова понастоящем и за в бъдеще.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Feb 2012

То при Осаките зависи от конкретния модел, при тях от един до друг прилика няма, събирани кой от където падне, аз преди 5 години сложих една 17-ка на село и в предвид тормоза я от захранване я от щракане тоя климатик не спря докато не го смъкнах преди няколко месеца защото реших че трябва и да се топлим с климатик, а тоя за тая цел бе скръб. Разбира се за консумация си бе ламя. Иначе в която и част на къщата да си се познаваше когато работи, особено нощем не е нужно да се заслушваш. Абе трактор е точно казано.

10. Member
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от procar
    .......но имам 4 осаки от друг модел който бачкат вече 7-год.без проблем,както и 11 други боклуци от всякакви марки който си бачкат без проблем.
    За 7г. твойте Осаки са навъртяли ток, колкото цял софийски " Люлин " за 1г.!!!

11. Тук е от
    Nov 2012

Отговор: Osaka - търся съвети и мнения

Здравейте приятели. От първият ми климатик е Осака,който е поне 8-9 годишен. Трябваше да си взема още 1 и след дълго проучване от мнения на приятели и познати пак се спрях на Осака.Osaka-ch-12-lbp1.По документи се води инвертор,но ми се струва,че може да са метнали.Защо ли..от няколко дни го наблюдавам и ми направи огромно впечатление,че щом си достигне зададената температура спират и двете тела-вътрешното и външното за продължително време (не съм засичал колко).Та въпросът ми е - възможно ли е да изключва външното тяло (това е в режим на отопление)? До колкото съм чел и съм се запознал с принципа на работа на инверторите,това не би трябвало да се случи. Малко помощ ако може ще съм благодарен

12. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Възможно е.Машините са с висок минимум и сега в топлото може да изключи компресора.

13. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Сигурно чака да влезне в режим че от данните дето дават е за -25 направо слага в джоба всички големи марки.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

14.  

15. Тук е от
    Nov 2012

Благодаря за бързият отговор.Значи да го следя и зимата как ще се държи и ако се наложи да се обаждам на техниците.

16. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Нищо му няма на климатика, сега времето е топло и затова се държи така - както каза edi1 машината сигурно има висок минимум и затова изключва (моя примерно не пада под 400W и също изключва, но вътрешното тяло продължава да духа). Като застуди вече няма да изключва

17. Тук е от
    Nov 2010
    Живее в
    ех сvв

Question Отговор: Osaka - търся съвети и мнения

Този пост е редактиран от PRACTIC; 03-01-14 в 12:27.

18. Member
    Тук е от
    Oct 2006
    Живее в
    Бургас

frescor и PRACTIC харесват това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 9 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 23
    Последно: 17-02-13, 15:12
  2. wifi usb adapter мнения и съвети
    От deadlybeast във форум Общ - хардуер
    Отговори: 0
    Последно: 14-12-10, 20:29
  3. Покупка на WEB Камера (мнения,съвети)
    От artos във форум Общ - хардуер
    Отговори: 1
    Последно: 26-03-07, 20:49
  4. Ползвате ли GPS? Мнения, съвети, препоръки.
    От roumen68 във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 27
    Последно: 31-10-06, 18:24
  5. Съвети/Мнения за ЛАН Мрежа
    От Nasko0o във форум Мрежи
    Отговори: 8
    Последно: 04-04-06, 20:18

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе