Помагайте днеска в магазин за климатици ме хвърлиха в тъча . Специалиста ми отговори че СОР ако е 6 то средната мощнист на климатика при отоплиние също трябва да е 6.
Това твърдение имали почва.
Помагайте днеска в магазин за климатици ме хвърлиха в тъча . Специалиста ми отговори че СОР ако е 6 то средната мощнист на климатика при отоплиние също трябва да е 6.
Това твърдение имали почва.
Е гати специалиста, това е пълна глупост. Кой е този магазин.
при 18 000 бту е толкова но това няма връзка с неговата теза липсва му практика или зле подценява вашите познания.Ако искаш коректност посети Термоклима варна
хаха Точно Термоклима са монтирали Hisense на един офис във Варна и казали на клиентите че вътршното тяло е на криво за да се изтичал дренажа .... образцова коректност .... ама то тука заприлича на рекламен спот!
Незнам на кво ти прилича аз монтирам за тяхен конкурент и не ме грее кой кво е казъл виждал съм м монтажистите и ми харесват ,как изолират тръбите ,как правят конусите,как вакумират , и всичко в един обект се засякохме , сега чакам 2 лева от тях за реклама
Моля за съвет какъв климатик да си взема.Стаята, в която искам да го сложа е в блок панел с вътрешни стени,дървена дограма.Стаята е широка 3,50м,дълга е 4м,тъван 2,50м.В стаята преэ лятото е много горещо от колкото в другите стаи и преэ эимата е по добре от другите.Ще ми трябва эа отоплене и охлаждане,инвенторен с колкото се може по-малко да харчи ток и да е тих.До 1200лв беэ монтаж и какво ще кажите эа таэи марка BARD
За тези пари - инвертор = Мидеа ако не държиш на инвертор бих ти препоръчал Toshiba RAS-10GKHP-ES3 на цена от 1100 лв
за 1200 лв можеш да си купиш хубав японски инвертор. остави тази конвенционална тошиба. пиши от кой град си. а за по малко пари даже може да си купиш и рециклиран японски, който ще ти върши също перфектна работа.
SSSSS, доколкото смятам стаята ти е 14 кв.м., което си е за 9-ка от всякъде, ще те топли и охлажда без никакъв проблем. 12-ка е твърде много за такава стая . За 1350 лв. ще можеш да си вземеш MHI SRK / SRC 20 ZG-S ( който е страшно тих ), FUJITSU ASYA / AOYR 7 LCC ( 1250 лв. ), TOSHIBA RAS SAVE / SKVE 10 ( 1350 лв.) .
Много ми е интересно какъв е този ЯПОНСКИ инвертор за 1200 лева,иначе съм съгласен с горния коментар че срещу още 200-300лв отгоре може да си вземеш хубав и икономичен инверторПървоначално публикувано от py4
ами на 100 волта машина .. на цена около 1200 лв без монтажа има много богат избор от нови японски машини ,голяма част са и модели 07 г