Страница 7 от 8 ПърваПърва ... 5678 ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 113

Osaka СН-09-GL - мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Re: Покупка на климатик.... съвети

Цитат Първоначално публикувано от SSSSS
    Моля за съвет какъв климатик да си взема.Стаята, в която искам да го сложа е в блок панел с вътрешни стени,дървена дограма.Стаята е широка 3,50м,дълга е 4м,тъван 2,50м.В стаята преэ лятото е много горещо от колкото в другите стаи и преэ эимата е по добре от другите.Ще ми трябва эа отоплене и охлаждане,инвенторен с колкото се може по-малко да харчи ток и да е тих.До 1200лв беэ монтаж и какво ще кажите эа таэи марка BARD
    Казваш .че е топло през лятото това ме води на мисълта че ще е студено и през зимата вземи си , 12 ка или 10 инвертор ако смяташ да ползваш функцията на отопляне , ако ли не вземи конвенционал с 12 000 бту имаш гаранция ,че при тази си изолация ще ти бъде топло и за тези пари си купи един Японски нов или втора ръка Тошиба или Санйо има отделна тема за тези 2 марки - най тихите са те , а и токът добър ли те в смисъл стабилен 220 волта ли е.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

12 скали ли 9 ка коя ще е по хубо
    За мен 9-ка ти е предостатъчна. Вече ти реши дали искаш климатик на 100 В или такъв за европейския пазар. После е лесно

4. py4
    py4 е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Nov 2007

само дето трудно ще намериш климатик за европейския пазар за 1200 лв с COP над 5. докато за японския пазар всички са с над 5.

5. Тук е от
    Apr 2008

ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ: ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ЗА 16КВ.СТАЯ КАКЪВ КЛИМАТИК ДА СИ КУПЯ ДО 700ЛВ.КОИТО ДА МЕ СТОПЛИ ПРЕЗ ИДВАЩАТА ЗИМА В ЪВ ВСИЧКИ МАГАЗИНИ МЕ НАСОЧВАТ КЪМ МАРКИТЕ ОСАКА, НИПОН, КИОТО, МИДЕЯ ЗА НЕЯ МИ КАЗВАТ ЧЕ ТАЗИ ЗИМА НЕ СА ИМАЛИ ПРОБЛЕМ И ВЪТРЕ ИМА РЕОТАН НО НЕМОГАТ ДА МИ КАЖАТ КОГА И КАК РАБОТИ ТОИ. МОЛЯ НАСОЧЕТЕ МЕ В ПРАВИЛНАТА ПОСКА ЗА ДА МИЕ ТОПЛО ПРЕЗ ИДВАЩАТА ЗИМА БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЧАКАМ ОТГОВОРИ

Не пиши с главни букви и не задавай един и същ въпрос в две теми. Вече ти писахме в другата.

6. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Цитат Първоначално публикувано от evon
    НАСОЧВАТ КЪМ МАРКИТЕ ОСАКА, НИПОН, КИОТО, МИДЕЯ
    Ако държиш да ти е топло ги забравяш тези, отделяш още някой лев и се топлиш. Май не ти трябва голяма машина, та разликата надали ще е огромна.

7. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от evon
    ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ: ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ЗА 16КВ.СТАЯ КАКЪВ КЛИМАТИК ДА СИ КУПЯ ДО 700ЛВ.КОИТО ДА МЕ СТОПЛИ ПРЕЗ ИДВАЩАТА ЗИМА В ЪВ ВСИЧКИ МАГАЗИНИ МЕ НАСОЧВАТ КЪМ МАРКИТЕ ОСАКА, НИПОН, КИОТО, МИДЕЯ ЗА НЕЯ МИ КАЗВАТ ЧЕ ТАЗИ ЗИМА НЕ СА ИМАЛИ ПРОБЛЕМ И ВЪТРЕ ИМА РЕОТАН НО НЕМОГАТ ДА МИ КАЖАТ КОГА И КАК РАБОТИ ТОИ. МОЛЯ НАСОЧЕТЕ МЕ В ПРАВИЛНАТА ПОСКА ЗА ДА МИЕ ТОПЛО ПРЕЗ ИДВАЩАТА ЗИМА БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЧАКАМ ОТГОВОРИ
    За тези пари няма климатик с който да се сгрееш под -5 градуса

8.  

9. py4
    py4 е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Nov 2007

Цитат Първоначално публикувано от lavsho
    За тези пари няма климатик с който да се сгрееш под -5 градуса

за тея пари само втора ръка японски климатик.

10. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

с Мидея 12ка ще стопли 16 квадрата ,климатика работи и под -5 .. в офиса имам една такава машина не е толкова зле за 500 лв

11. Member
    Тук е от
    Jan 2008

А дали е икономична

12. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от Mmitaka
    А дали е икономична
    Около 50-60 лв на месец при сегашните цени на тока,при непрекъсната работа на климатика и външна температура -7/-15 градуса

13. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от lavsho
    Около 50-60 лв на месец при сегашните цени на тока,при непрекъсната работа на климатика и външна температура -7/-15 градуса
    Да ти кажа с най - качествента мидея едва връзва 4.4 коп трудно сравнима с японския инвертор

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5663482

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

50-60 лв могат да ти правят 2 хубави климатика в студовете. Но пък Мидеята е поне 3 пъти по-евтина
    За мен лично думата икономия и марката Мидея са антоними

16. Member
    Тук е от
    Jan 2006

какво ще кажите эа таэи марка BARD
    Търговска марка на Дигитал Електроникс:
    инверторите са Galanz, неинверторите са Chigo

17. Тук е от
    Apr 2008

Здравейте.
    Пиша тук за да не отварям нова тема.
    Решил съм да купувам климатик. Доста поизчетох нещата от форума и...се обърках.
    Значи:
    За този "хангар" какво ще препоръчате - 1 или 2 бр. климатика и съответно какви мощности.
    Ще се използват за отопление и за охлаждане. Зимно време не дъжа на рекордни температури вътре - нормално 20С-21С
    Ако са два как да се разположат най-добре?/пресечената линия от чертежа е нещо като трегер т.е. и там може да се закачи/
    Дограмата е PVC, изолация няма. Стените от ляво и отгоре са външни съответно запад и север.

18. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Цитат Първоначално публикувано от kiko123
    Здравейте.
    Пиша тук за да не отварям нова тема.
    Решил съм да купувам климатик. Доста поизчетох нещата от форума и...се обърках.
    Значи:
    За този "хангар" какво ще препоръчате - 1 или 2 бр. климатика и съответно какви мощности.
    Ще се използват за отопление и за охлаждане. Зимно време не дъжа на рекордни температури вътре - нормално 20С-21С
    Ако са два как да се разположат най-добре?/пресечената линия от чертежа е нещо като трегер т.е. и там може да се закачи/
    Дограмата е PVC, изолация няма. Стените от ляво и отгоре са външни съответно запад и север.
    Добре е да са два. Макар че хангара ти не е чак толкова голям. След като искаш да се топлиш е хубаво да са добри инвертори. Оттам-нататък........"на вкус и цвет, товарищ, нет..."
    12-ка и 7-ца или нещо подобно биха ти свършили работа. За по-голямото помещение може и 9-ка да стига, но не е лошо и да е маааалко по-голям.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 8 ПърваПърва ... 5678 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Osaka CH-18-CN - мнения
    От vasilakis79 във форум Климатици Osaka
    Отговори: 43
    Последно: 15-08-14, 14:18
  2. Отговори: 23
    Последно: 17-02-13, 15:12
  3. Osaka CH-12-LBPE - мнения
    От hristokk във форум Климатици Osaka
    Отговори: 45
    Последно: 22-08-12, 13:57
  4. Osaka CH-12-JSE - мнения
    От vitvitali във форум Климатици Osaka
    Отговори: 3
    Последно: 23-04-08, 11:35
  5. Osaka CH-12-DJ ъглов - мнения
    От dindo във форум Климатици Osaka
    Отговори: 3
    Последно: 24-07-07, 17:13

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе