Благодаря на всички които взимат отношение по темата ,това ме радва .Говорех с фирмата която се занимава с гаранционното поддържане на климатика и много интересни неща ми казаха по принцип че климатика е за компресор и трябва да се сменя за съжаление проблема бил че външното тяло трябва да се свали ,да се разглоби да се свали компресора да се заяви нов от вносителя к&k ,дотук добре но трябвало да се чака 1 месец да пратят компресор които щял да бъде турски и не се знаело дали ще топли и дали няма да бучи като този и нямало да бъде честно да ме набутат ,затова искат като нов климатик да го сменят с нов от магазина за да нямам аз проблеми пък и те главоболия с мен .за съжаление царя дава, падаря не явно номера е да се пласират и дефектните климатици без да се влагат средства за ремонт на хора които нямат време да ходят да се карат по магазините и сервизите и на хора които не знаят как трябва да работи изделието . Хваща ме яд че се занимавам с глупости и не мога да си върша работата на работа и само мисля за климатика -идеята при закупуването на скъпия климатик от 1500 лв беше да не се занимавам с сервизи и разправии по магазините .И за капак съседа си купи климатик SANG за 400 лв -външното тяло не се чува на максимална мощност и топли добре в стаята .съседа се базика -съседе що не си взе нов климатик а си взел втора ръка че сега неможем да спим през ноща от твоя климатик ,поне си смени компресора голяма си скрънза мамка му на съседа иде ми да тая българия няма да се оправи никога