Може и да има хора които са техници и си разбират от работата, ноex-man , има много компетентни хора тука в този форум , има и техници и монтажници , които си разбират от работата ...не съм съгласен с тебе , че само разни хора си чешат езиците ...
1. Не могат да имат наблюдения за всички климатици и за всички подробности
2. Не могат да отговорят на всеки който пита къде е копчето за включване
3. Не отговарят, защото вече им е писнало
4. Не отговарят, защото винаги има някой, който току що си е купил климатик и бърза да се похвали/рекламира и "ослужи" на другите.
5. Разглеждат форума само докато си пият кафето сутрин.
6. ... каквото друго се сетиш...
Както казах по-горе - от климатика бях страшно доволен, докато не се счупи и не разбрах че партидата (според мен - модела) е податлив на определен дефект. Доколкото разбрах от един сайт това са около 10% от всички климатици (E12DKE и E9DKE). Само те не били със скрол компресор.
Иначе ходих във фирмата преди две седмици, записаха телефон, снимаха гаранционната карта... и така... чакам си.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 
  Взимам му акъла и духа горещо. Само един път ми замръзна дупката на тавата. Идеята беше да се ползва само лятото в офиса, но като видях, че си работи и зимата не е спиран
 Взимам му акъла и духа горещо. Само един път ми замръзна дупката на тавата. Идеята беше да се ползва само лятото в офиса, но като видях, че си работи и зимата не е спиран  Може да има значение монтажа. Един приятел дето има малка, но спретната фирма за климатици ми го слага по всички правила за монтаж!
 Може да има значение монтажа. Един приятел дето има малка, но спретната фирма за климатици ми го слага по всички правила за монтаж! 

Първоначално публикувано от deian
 Първоначално публикувано от deian