Страница 5 от 8 ПърваПърва ... 34567 ... ПоследноПоследно
Резултати от 61 до 75 от общо 109
Like Tree2Одобрявам

Panasonic CS/CU-UW12GKE

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2007

Re:Panasonic CS/CU-UW12GKE

Дайте мнение за въпросния климатик,защо нямало да топли имаше такова изказване,някой сложил ли си е такъв,и тих ли е че искам и аз да си купя,двоумя се между този Panasonic CS/CU-UW12GKE като цена е изгоден/512лв./ или Даикин FTYN / RYN 25 GX, 9000 Btu/h, конвенционален, клас: А/А, цена: 840.00 лв. или HITACHI RAS/RAC-10KH /700лв.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Това е най-слабата серия от китайския завод.По каталог е до -5°,и наистина не топли при ниски температури.Забрави и за Хитачито.
    От доста време монтирам главно Дайкин и ти казвам,че тази конвенционалка е по-добра от доста средни инвертори и като шум и като топлене. По каталог е до -10°,но реално си топли и до по-ниски температури.Нямаме никакви оплаквания от клиенти.

4. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Панасоника падна на цената на мидея Защо ли?

5. Тук е от
    Feb 2007

Защо това HITACHI RAS/RAC-10KH /700лв. него харесват, каква е причината че не го препоръчват.

6. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Защото зимата си е чист вентилатор а не климатик!

7. rkk
    rkk е офлайн
    Member
    Тук е от
    Oct 2007

Перфектен отговор,виждал съм дори и преоразмерени Хитачита ,които не се ползват зимата поради тази причина.Купил си клиента газова печка и не иска да чуе за климатика..."само вятър прави и не топли".

8.  

9. Тук е от
    Feb 2007

Как ги разбирате тези данни на лепенка на вътрешното тяло на този климатик,в саитовете с този модел климатик данните са описани шум вътрешно тяло 37/ 32 външно 50 децибела,а тези данни какво значат

10. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

Всичко си е точно и няма никакви разминавания в данните.
    [img width=800 height=160]http://img15.imageshack.us/img15/9346/panasoniccsuw9gke12gkes.jpg[/img]

11. Тук е от
    Feb 2007

Купих си този модел климатик и вече два дни работи за сега без проблем охлажда много бързо,до зададената температура,две неща ми се виждат странни при работата едното е че се чува шума на фреона за няколко секунди/10-15/ преди да започне да духа вентилатора на вътрешното тяло,и втория на Ауто на вентилатора в началото върти тихо и студено след извесно време усилва оборотите за около минута след това спира да върти и изключва след време се повтаря този процес.Това усилване на вентилатора ми се струва странно и като че ли не нормално.

12. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004

На авто духа колкото може с идеята да охлади по-бързо, затова и бързо изключва...

13. Тук е от
    Apr 2009

Здравейте и от мен !!! От 2 месеца се 4удя дали да си взема една мидейка и нещо друго. Какво ли не съм гледал, какви ли не марки бяха .... Та Хитачи , Фуджицу, Митсубиши. Нямам нищо против тях само дет бюджета е ограничен на 700 лв с монтаж и ДДС :?. Та днес виждам в един каталог тоз модел 12ка -519лв а 9ка 469лв и двете цени са с ДДС без монтаж. Продават ги в Бриколажа. Друго днес слушах как работи Мидеата ( енергиен клас Д ) , то тя като трактор , монтирана е наскоро заедно с още 11 в стаите на един хотел :? . Панасоник съм чувал доста са тихи. Какво ще ме посъветвате ? Примоционалния панасоник е клас B. Моля дайте някъв съвет

14.  

15. Тук е от
    Jun 2010

Здравейте,

Имам питане към хората ползващи климатици предимно за охлаждане.
    Покрай жегите мисля да сложа климатик за тази цел, от цетралното отопление съм много доволен и не ми трябва да го ползвам през зимата - единствено през преходните периоди без парно.

Спрял съм се на този модел - като марка и цена най-вече. избрал съм фирма вносител и занимаваща се с климатици а не Техно... (т.е. малко по-скъпо ми излиза)

Въпроса ми е - като целта е охлаждане в жегите - това добър избор ли е или трябва да е друго/по-скъпо и т.н.

16. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

ivanlan, този модел на Panasonic е чудесен за парите си. Само внимавай фирмата, която ще ти го продаде и монтира дали фигурира в гар. карта. Успехи!

17. Тук е от
    Jun 2010

а как да разбера това?
    пише ли го някъде?

18. Тук е от
    Jan 2011

Навил съм се да вземам въпросния Panasonic CS/CU-UW12GKE, който в момента е на промоция в Технополис, за 619 лв., с безплатен монтаж и доставка - http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-CS/CU-UW12GKE.

Засега, намерих само един отзив от форума, за това как работи при отопление, и той е положителен:
    Цитат Първоначално публикувано от Mega
    Идеята е, че тука чета, че не грее под -5 и се бях наплашил. Не, че не мога да пусна печките де! Но за сега грее като бесна и не съм видял да обледени питата, следя я често! Разбира се капе вода но видимо лед не е имало никъде! В момента работи на 25 градуса и в офиса е 24,5. Не знам защо казват, че не грее?

p.s. Тези дни беше доста студено, в София стигна до -12 климатика не е спиран, само намалян през нощта до 20 градуса за да не изстива офиса! За сега работи и грее без проблем. Не знам само тези студове дали не скапват компресора? Иначе работи на пушка, даже и аз не вярвам на това
    Понеже гледам, че другите, които са го закупили преди близо 2 г., есента, не са писали отзиви за това как е работил през зимата, сигурно защото са доволни, знам ли.. Та исках да попитам още някой от закупилите го за коментар, да станат повече от едно мнение, аджеба?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 5 от 8 ПърваПърва ... 34567 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic - CS/CU-UW12GKE Моля за мнение
    От evgeniy във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 19
    Последно: 23-06-12, 13:25
  2. PANASONIC CS/CU-UW12GKE
    От root666 във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 10
    Последно: 12-08-11, 18:26
  3. Midea MSR5-12HRN1 vs. Panasonic CS/CU-UW12GKE
    От nikman във форум Климатици Midea
    Отговори: 23
    Последно: 16-11-09, 23:20
  4. Panasonic CS/CU-UW12GKE - как се сваля предният капак?
    От glowndark във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 1
    Последно: 25-06-09, 22:25
  5. Panasonic CS/CU-UW12GKE - мнения
    От conrad във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 24
    Последно: 07-09-08, 20:49

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе