Страница 18 от 42 ПърваПърва ... 8161718192028 ... ПоследноПоследно
Резултати от 256 до 270 от общо 628
Like Tree9Одобрявам

Мнения за климатици Panasonic

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Re:Мнения за климатици Panasonic

В каква стая е монтиран този UE12HKE? Като цяло е нисък клас инвертор.

2.  

3. Тук е от
    Jan 2010

Климатика е монтиран в Южна вътрешна стая, като другите две стаи сае отопляват. Едвам когато беше положителна температура навън тогава стигна 22 градуса в стаята и 40 градуса на изхода на климатика. Но падне ли под нулата нещата коренно се променят. Дори при -12,9 го поставих временно на 30 градуса и пак не можах да скоча 20-те градуса в стаята. Доколкото ми казаха явно е проблем в компресора, което е лошо. Последните няколко дена работи настроен на температура 25 и нагоре за да докарам температура на стаята 19-20 градуса.

4. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Моделът не е от въпросната партида с проблемните компресори, за които вероятно си чел. Но е със слаби възможности.
    Не разбрах квадратура/кубатура на стаята, все пак. Може да има много причини да не топли достатъчно, компресорът е само една от тях, но при теб не мисля, че той е виновен.

5. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Цитат Първоначално публикувано от dascaloff
    Климатика е монтиран в Южна вътрешна стая, като другите две стаи сае отопляват. Едвам когато беше положителна температура навън тогава стигна 22 градуса в стаята и 40 градуса на изхода на климатика. Но падне ли под нулата нещата коренно се променят. Дори при -12,9 го поставих временно на 30 градуса и пак не можах да скоча 20-те градуса в стаята. Доколкото ми казаха явно е проблем в компресора, което е лошо. Последните няколко дена работи настроен на температура 25 и нагоре за да докарам температура на стаята 19-20 градуса.
    Ами то на кашона на външното тяло на чист английски език си е написано, че климатика не е препоръчително да работи 24 часа при външна температура по-ниска от -5 градуса, ама кой да чете! Юруш на евтинията инвертор, че и Panasonic!
    E-9/12 JKE-3-това е серията/с 3 след модела/, с която за момента няма проблем/-15 и наистина топли, колкото и да не ви се вярва/

6. Тук е от
    Aug 2008

ееее хубавао че моя е от тази серия дето топли какво ще рече 3 след модела

7. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от farkash
    ееее хубавао че моя е от тази серия дето топли какво ще рече 3 след модела
    Ами че на 3 пъти ти се е разминало. Но също така, че 4-ти път няма да има, т.е. не бързай да се радваш.

8.  

9. Тук е от
    Aug 2008

а демек три зими ,а четвърта няма да има или до посредата

10. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от farkash
    а демек три зими ,а четвърта няма да има или до посредата
    Нещо такова.

11. Тук е от
    Aug 2008

е стига бе! кое ви кара да мислите така ?

12. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Личния опит.

p.s. преди някой да ме е обвинил в пристрастия: прохосмукачките им са много здрави (за разлика от телевизорите).

13. Тук е от
    Aug 2008

времето ще докаже! днешно време няма в нищо гаранция .

14.  

15. Member
    Тук е от
    Aug 2008

Цитат Първоначално публикувано от dindo
    E-9/12 JKE-3-това е серията/с 3 след модела/, с която за момента няма проблем/-15 и наистина топли, колкото и да не ви се вярва/
    този модел ли е http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052689

16. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от Alexi
    това е според официалния бюлетин на Панасоник в който признават за проблем с лагерите на турбината .. а цената на лагерите малко влияе на качеството им ,много ментета се навъдиха изобщо в техническата област в която върлувам от 15тина години ..
    Цитат Първоначално публикувано от Alexi
    то това отдавна се знае както и точния модел на вентилатора който е проблемен ,а проблема на лагерите е че при по влажен въздух се окисляват което води до надирането им .. но дори и да не е влажен въздуха рано или късно се обаждат
    Ако някъде намериш в този бюлетин "признание" от Панасоник, че причината е влагата ще те почерпя, че си ми и близо.Ако не е така остава това да е твое заключение, дано да има някаква обосновка, надявам се да я споделиш, ако можеш разбира се./ не само вътрешните тела на Панасоник са изложени на такава "влага", нали?/ За цената на лагерите ще го ставя без коментар, хоратя ще преценят . За това, че "върлуваш" в техническата област е повече от ясно, но в твоя случай недостатъчно.Например така и не сподели защо сложи лагерчета "ZZ" а не "2rs".Видя го от китайските или прецени , че такива трябва да са.Не каза нищо дали си чувал за полиамиден сепаратор, ясно ли ти е за какво служи и как се отразява на работата и цената на лагера.Ясна ли ти е зависимостта от оборотите на лагера и вида на капселовката.Чувал ли си нещо за нещо за класа на точност на лагера или за т.нар." хлабина' на лагера.Мога да продължа с правилен монтаж на лагера и други..... Ако имаш обаче наистина аргументи би било добре да ги споделиш тук.Ако някои неща не са ти ясни просто не ги пиши, да не подвеждаш колегите във форума.Иначе верно си остава чисто "върлуване".

п.п.Нищо лично, колега Alexi.Просто разбирането ми е, че форума не е създаден да се подхвърлят някакви недоказани твърдения.Ако ме опровергаеш ще ти се извиня публично, макар и да не съм те обидил с нищо.Бъде жив и здрав!

17. Тук е от
    Jan 2010

Явно при мен си остава проблема, CS-UE12HKE е явно не този тип климатик който съм искал да си купя. За това съм си и платил де. Благодаря за информацията която споделихте.

18. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Имам го същия модел по-малкия CS-UE09HKE и стая 12кв. южно изложение. Климатика си отоплява без проблем стаята, като и сега януари в най-големите студове не се предаде.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 18 от 42 ПърваПърва ... 8161718192028 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Мнения от собственици на климатици LG
    От zhelko във форум Климатици Samsung, LG
    Отговори: 15
    Последно: 27-07-15, 19:50
  2. Прозоречни климатици - мнения
    От vetre във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 21
    Последно: 10-02-12, 10:21
  3. Данни за климатици PANASONIC CS/CU-PE12CKE и PANASONIC CS/CU-PE9CKE
    От dimkaraganchev във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 26
    Последно: 07-03-11, 20:35
  4. Климатици Sanyo - мнения
    От cacho във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 13
    Последно: 26-06-07, 14:38
  5. Климатици General Electric - мнения
    От wrathchild във форум Други марки климатици
    Отговори: 3
    Последно: 24-06-07, 00:18

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе