Много точно казано колега cooler.Първоначално публикувано от cooler
![]()
Много точно казано колега cooler.Първоначално публикувано от cooler
![]()
Първоначално публикувано от Alexi
Какви екстри има този климатик? Много постно инфо дават тези от JapanClima. Мисля да го слагам в гаража, ако ми хареса мога да мина само на 100 волтови.Първоначално публикувано от gnf
Ами кажи, какви екстри са ти необходими за гаража, пък ще ти отговорим, дали е подходящ.![]()
Дали е подходящ или не - не питам. Решил съм да сложа 100 волтов Sanyo в гаража. Ако има да добавиш нещо по въпроса ми, заповядай!![]()
http://translate.google.bg/translate...%26prmd%3Divnsмисляче ще е интересно за по грамотни от мен
Заявената от вас страница бе твърде дълга за превод. http://products.jp.sanyo.com/support.../SAP-EX22U.pdf
Мерси все пак, намерих за ЕX28T. Добре звучи:
Плазмен филтър
Йонизатор на въздуха
Ултравиолетова лампа за почистване на климатика
Аспирация-циркулация на свеж въздух с предварително пречистване
Генератор на кислород
Сензор за влажност
Индикатор за замърсени филтри
I Feel функция- синхронизация на температурата между измерената на мястото където е дистананционното и вътрешното тяло
Нормална работа при -20С.
Ниски нива на шум
Има ли нещо в повече U серията?
Буквата U показва годината на производство, а именно 2007.Първоначално публикувано от aruba_man
Според мен едно от най-ценните преимущества на ЕХ-а пред други марки и модели е Reverse-Cycle Defrosting.
Ами да го отнасям тогава? Какво мислите, читави ли са от JapanKlima? Монтирали и в Шумен.
Отнасяй го, но даже си мисля, че ще ти допадне много и ще искаш да размениш местата им с ХитачитоПървоначално публикувано от aruba_man
Ще чакаме отзиви след няколкодневна експлоатация
Хитачито е голямо животно. Реално не го ползвам аз. Миналата седмица влязоха квартиранти, където съм го сложил. Взех предплата и наем. С парите ще си курдисам Саньото в гаража. Впечатления ще имам напролет, имам още малко работа по гаража. Чудя се дали да не изчакам март? Тогава идвал новия контейнер за HTT. Иначе тази цена добре ли е за това Sanyo?
Търговеца ще каже, че е добра цената, а на клиента са му в повечко паритеПървоначално публикувано от aruba_man
(сега Иво
ще каже, на който парите му идват много не купува). Преди известно време имаше един съфорумник, който си беше купил чисто нов ЕХ22Т (2006) на цена 2200лв. с монтажа, това е същия климатик като от сайта на въпросната фирма само софтуерно е увеличен номинала от 2,8kW на 3,2kW. Та сам можеш да прецениш за теб цената дали е много или нормална.
ПС: Май разводнихме темата на Панасоник с мнения за Саньо, за това предлагам някой модератор да премести постовете от днеска в темата "Климатици Саньо".
Как софтуерно е увеличен номинала? Най-добре да запаля колата и да се разходя до Варна, хем ще си взема и ПВЦ канали от Бриколажа. В кои фирми има читави Саньота втора употреба, на 2-3 години макс.?
Ето виж, имат разлика единствено в номиналните мощности и консумации.Първоначално публикувано от aruba_man
ЕХ22-25Т
ЕХ22-25U
![]()
Ясно, останах с впечатление, че от JapanKlima са "бъзикали" софтуера. И 25Т или 28Т може да е. Освен РегатаКлима и Джапана, къде другаде има хубави Саньота?