Страница 23 от 42 ПърваПърва ... 13212223242533 ... ПоследноПоследно
Резултати от 331 до 345 от общо 628
Like Tree9Одобрявам

Мнения за климатици Panasonic

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

Re:Мнения за климатици Panasonic

Щом вярваш на драсканици в някой сайт купи си Panasonic тогава.

2.  

3. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от diksanal
    Eто тук една интересна за мен новина-за търговците сигурно не-http://www.klimatici-panasonic.com/news/490 -накратко,че Панасоник за трета поредна година ,е на първо място по продажби, на инверторни модели за България.A тук във форума,който се двоуми между модели на панасоник и друга марка клима,веднага бива посъветван да игнорира панасоника и да се насочи към друга марка.Странна работа-излиза,че повечето потребители на климатици,не се вслушват в съветите от форума,или...има нещо друго-незнам,но уж не са читави машини,пък най много се продавали-къде е истината?
    Ми то и Дачията е N1 по продажби в България. Ама Дачията е кола, колкото Панасоника е климатик.

4. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Има една приказка за киселото грозде....

5. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

6. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Тези машини не ги слагай в сметката, става дума за моделите за Европа, които са достатъчно осакатени.Естенствено, има и добри модели за Европа, но в България трудно ще ги намериш.

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

Не мога да разбера хора с midea,nippon, crown и haier защо плуят по панасоник. Познавам доста хора които се отоплят с панасоници и нямат грижи.

8.  

9. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от aruba_man
    Ми то и Дачията е N1 по продажби в България. Ама Дачията е кола, колкото Панасоника е климатик.
    И за Дачията не стои точно така работата-ето:За деветте месеца на 2010 г. сред най-продаваните марки автомобили са "Тойота" - 1 450, "Форд" - 1 262, "Фолксваген" - 1 172, "Пежо" - 1 032, "Дачия" - 912,"Ситроен" - 826 и др.А доколкото румънското изпълнение е най евтино и затова най търсено,то не мисля,че Панасоник е от най ниския ценови клас.

10. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Панасоника е с горе-долу най-добра цена от марковите клими, имат доста модели дето ги дават до -5гр. Освен това се продва в техно-тата, където отскоро има и Фуджитсу, Шарп и тн. Освен това първо не е ясно в тоя сайт дали информацията е вярна и как се отчита пазарния дял на Фуджи електрик, дали като едно общо или по брандове ( Фуджи, Фуджитсу, Дженерал ). Иначе е нормално климатиците са най-добри цени и познати като марки на потребителите да се продват най-добре, вече друг е въпроса дали всичките им модели са качествени, студоустойчиви и тн.

11. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от diksanal
    И за Дачията не стои точно така работата-ето:За деветте месеца на 2010 г. сред най-продаваните марки автомобили са "Тойота" - 1 450, "Форд" - 1 262, "Фолксваген" - 1 172, "Пежо" - 1 032, "Дачия" - 912,"Ситроен" - 826 и др.А доколкото румънското изпълнение е най евтино и затова най търсено,то не мисля,че Панасоник е от най ниския ценови клас.
    Като казах Дачия, имах предвид Логана, то друго нямаше. Отскоро има други два модела. Докато Тойота има по-голям асортимент и е нормално да е продала повече бройки от всички модели. Но Логана няма конкуренция. Естествено това се дължи на още ниския стандарт в Бг. И аз карам автомобил втора употреба, не мога да си позволя нов. И в Европа да не мислите, че само Мерцедес и БМВ карат. Голф, Астра, Фокус, Фиеста - това са най-продаваните модели. Българина по принцип ако има 10 000 лв., ще си купи Мерцедес - очиларка и ще му сложи газова уредба, защото ще му е скъп бензина, вместо да си вземе Голф например.

http://www.tbmagazine.net/avtonovini...-blgariya.html

Не съм казал, че Панасоник са боклуци. При климатиците до 1000 лв. мисля, че нямат конкуренция. Ако имам 1000 лв. за климатик бих си взел Панасоник или Хитачи от технотата. Имам едно такова и съм много доволен. За цената си е отличен. И Панасоник имах, и от него бях доволен. В големите студове не беше ефективен, но вината е повече в мен, че го сложих в 30 м2 с големи загуби. Малко лошо име им излезе с лошата серия от турски компресори, но май си оправиха грешката. Но ако ще давам 1500-1800 лв. за климатик бих си взел Мицубиши или Тошиба, отколкото Панасоник за 1800 лв. Това е.

12. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Аз пък мисля обратното, точно при машините до 1000 лева, ПАНАСОНИК хич ги няма.По-високия клас модели има добри машини, но масовите са доста слаби модели и по-специално конвенционалните.Стане ли около 0-та и загиват, докато други кучи марки вършат работа работа.

13. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Отскоро има 12-ки инвертори около 1000 лв. Ей на тези кво им е?

http://www.technomarket.bg/products/...s-cu-re12jke-x

http://www.technomarket.bg/products/...c-cs-cu-re9hke

http://www.technomarket.bg/products/...-cs-cu-re12hke

А пък и винаги има промоции на климатици Панасоник в ТехноМаркет. Конвенционалните не можеш да очакваш да топлят при големи студове. Хората са го написали, че е до - 5, въпреки, че издържат и по-надолу. Но за лятото и предходните сезони са отлично решение за 500-600 лв. Те ако топлеха и при -20, малко хора биха давали по 1500-2000 лв. за клими.

14.  

15. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Ами точно ей тези под -10 градуса ги забрави, защото са дотам.Просто са до -5 градуса, както си пишат самите производители в сервизното.Ето примерче - http://www.panasonic.co.uk/html/en_G...trackInfo=true .

16. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Наистина edi1,повечето модели ги дават до -5°,което е добре ,за да знае човек какво получава за парите си.Но в същия сайт видях и няколко модела,заедно с подов и мулти сплит с-ми,на които им дават да работят и до -15°.Та явно дяволът, не е чак толкова черен.

17. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Panasonic имат няколко Nordic модела, които удрят в земята доста топмодели на останалите марки. Тук, понеже не сме северна държава в общия смисъл, някак си пропускат да ги внасят...
    Пък за Япония какви машини има - който е виждал само знае за какво говоря.
    Иначе за нашия пазар... какво да коментирам, ама то не само Панасоник така гледат на нашия пазар.

18. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Наистина edi1,повечето модели ги дават до -5°, но те уверявам, че те си работят нормално до много по ниски температури. Ще споделя само собствените си впечатления, въпреки, че имам доста познати с климатици Панасоник. Модела е Е12DKE, най-куция според повечето специалисти във форума. Отоплявам с него 24 кв. всекидневна с кухня. Става въпрос за южна България. Изложението е североизток. Две външни стени с 3 прозореца. Квадратурата им не ми се мери, но почти всичко е стъкла. С много добра изолация, но пък климатика активно се подпомага от един 600 кубиков аспиратор в кухнята включен в кумина, за чиято нормална работа се изисква поне открехнат прозорец. Монтиран е 2006г. и не е вакумиран при монтажа. Никога не му е правена профилактика, ако не се смята почистването на филтрите 1-2 пъти месечно, и никога не е жален. В най- големите студове, винаги е на макс. На мен лично 20-21гр. не ме устройват. Един единствен път съм го тествал.МИналата година при -11гр. му сложих 30. На 27 измерени на 1,5м. от пода, пода го намалих. Не можах да издържа повече, ПЪК И ЖЕНАТА МИ КАЗА: ТИ СИ ЛУД И ИЗЛЕЗЕ ОТ СТАЯТА. Как да кажа лоша дума за машината. Визирам само Е-серията на Панасоник. Китайските модели са куци пилета, въпреки, че много хора са доволни и от тях.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 23 от 42 ПърваПърва ... 13212223242533 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Мнения от собственици на климатици LG
    От zhelko във форум Климатици Samsung, LG
    Отговори: 15
    Последно: 27-07-15, 19:50
  2. Прозоречни климатици - мнения
    От vetre във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 21
    Последно: 10-02-12, 10:21
  3. Данни за климатици PANASONIC CS/CU-PE12CKE и PANASONIC CS/CU-PE9CKE
    От dimkaraganchev във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 26
    Последно: 07-03-11, 20:35
  4. Климатици Sanyo - мнения
    От cacho във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 13
    Последно: 26-06-07, 14:38
  5. Климатици General Electric - мнения
    От wrathchild във форум Други марки климатици
    Отговори: 3
    Последно: 24-06-07, 00:18

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе