Страница 22 от 42 ПърваПърва ... 12202122232432 ... ПоследноПоследно
Резултати от 316 до 330 от общо 628
Like Tree9Одобрявам

Мнения за климатици Panasonic

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Re:Мнения за климатици Panasonic

kibernetic, май бъркаш кубици и квадрати, я измери пак

2.  

3. Тук е от
    Aug 2010

Защо тези по малките за какво помещение ги дават...

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Ако помещението ти е 5м. х 10м. = 50кв.м. то тази 9-ка може да я ползваш само на режим вентилатор. Друг е въпроса дали ще усетиш в другия край на стаята някакво подухване.

Спецовете казват, че за отопление са нужни около 70 вата на 1 кубичен метър обем, номинала на CS/CU-E9LKE е 3.4kW , а ако тавана ти е на 2.5м и помещението ти е 50 квадрата това са 125 кубика бе човек. Или 27W мощност на кубик, абсурд да направи нещо този климатик. По сайтовете го дават, че е предназначен за 12-22кв.м.

5. Тук е от
    Aug 2010

Ок нямам кинти за големия модел и затова питах за малкия. Аз просто питах не е нужно да ми се караш, неразбирам нищо от това и затова питам..

6. Тук е от
    Aug 2010

12 или 15 няма ли да ми свършат работа. Неискам да ми правят баня а просто да подържат около 25-6 градоса...
    Благодаря отново..

7. Тук е от
    Aug 2009

С кой от двата - климатик Panasonic CS/CU-UE12JKE или климатик Panasonic CS/CU-RE12JKX ще мога да топля 25 квадрата стая висока 2.4 южно изложение вътрешен апартаманент панелка 4 етаж с дограма и излолация на единствената външна стена която е тераса неостъклена ?! Или препоръчайте друг модел

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от kibernetic
    12 или 15 няма ли да ми свършат работа. Неискам да ми правят баня а просто да подържат около 25-6 градоса...
    Благодаря отново..
    25-26 градуса и не искаш да си правиш баня? Може ама ако на вън е +10 градуса и сложиш 18-ката. Даже ми се струва че CS/CU-E18LKEW ще ти е слаб за тия 45 квадрата щом искаш такива температури. Масово хората, топлещи с климатици казват, че 22 градса им е баня.

10. Тук е от
    Aug 2010

В помещението за което говоря зимата при -18 с един радиатор, утре ще ти кажа мошноста му, в стаята беше 19 градуса. Не се заяждам с никой просто както казах неразбирам и казвам това което съм чул и видял.. Мерси за одговорите и като реша и взема ще кажа резултати.... Благодаря отново...

11. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Благодаря отново..

Голям шегаджия си

Тази зима на -11.3 отвън в моя град дайкина поддържаше ежедневно от 17 до 23.00 часа 25.5-26 градуса-ВЕРВАЙ МИ БАНЯ Е. Спокойно си стоиш както когато си в банята....

С 12-ка забрави според мен за 25-26 вътре дори навън да държи 10-20 дни -8 -10 градуса само ето товаhttp://v-clima.com/prod.php?id=klima...ftx71gv-rx71gv...и когато си на КЕФ каниш Кадафи на гости у вас....

П.П. Ама знам ли може и тов акоето пишеш. че с 1 радиатор вътре при -18 навън у вас на 45-50 кв.м. помещение е "правил баня" може и да стане, но поне с една 15-ка панасоник или 14-ка фуджитсу LGC.

12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

според мен kibernetic не си е сметнал квадратурата правилно и има впредвид 45-50 кубика а не квадрата. То 50 кв.м. си е физкулутрен салон а не стая.

13. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от biro
    То 50 кв.м. си е физкулутрен салон а не стая.
    страшно сравнение вкара

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

Последно това квадратни метра ли са или кубици?Колко на колко метра е помещението и каква височина има+ дограмата, като размер и вид и не на последно място изложението. За да има адекватно предложение, всичко това трябва да е ясно.

16. Тук е от
    Aug 2010

Здравейте отново. Преди няколко дена дето писах, съжалявам просто не е за мен и така ми бяха казали, че квадратите са 45-50. Ходих вчера и реалните квадрати са 37, южно исложение аломиниева дограма с термо мост височината е 2.50..
    Благодаря

17. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Здравейте отново. Преди няколко дена дето писах, съжалявам просто не е за мен и така ми бяха казали, че квадратите са 45-50. Ходих вчера и реалните квадрати са 37, южно исложение аломиниева дограма с термо мост височината е 2.50..
    Благодаря
    Е това вече е друго, къде бяха 50кв.м., къде са 37кв.м. има голяма разлика
    Незнам какви са причините, за да искаш европейски Панасоник, но тука във форума специалистите не ги препоръчват за отопление да не кажа изобщо, освен в случаите когато питащия настоява много, както е в твоя случай. Този климатик мисля ще ти свърши работа за твоето помещение http://v-clima.com/prod.php?id=klima...ftx50gv-rx50gv

18. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Eто тук една интересна за мен новина-за търговците сигурно не-http://www.klimatici-panasonic.com/news/490 -накратко,че Панасоник за трета поредна година ,е на първо място по продажби, на инверторни модели за България.A тук във форума,който се двоуми между модели на панасоник и друга марка клима,веднага бива посъветван да игнорира панасоника и да се насочи към друга марка.Странна работа-излиза,че повечето потребители на климатици,не се вслушват в съветите от форума,или...има нещо друго-незнам,но уж не са читави машини,пък най много се продавали-къде е истината?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 22 от 42 ПърваПърва ... 12202122232432 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Мнения от собственици на климатици LG
    От zhelko във форум Климатици Samsung, LG
    Отговори: 15
    Последно: 27-07-15, 19:50
  2. Прозоречни климатици - мнения
    От vetre във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 21
    Последно: 10-02-12, 10:21
  3. Данни за климатици PANASONIC CS/CU-PE12CKE и PANASONIC CS/CU-PE9CKE
    От dimkaraganchev във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 26
    Последно: 07-03-11, 20:35
  4. Климатици Sanyo - мнения
    От cacho във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 13
    Последно: 26-06-07, 14:38
  5. Климатици General Electric - мнения
    От wrathchild във форум Други марки климатици
    Отговори: 3
    Последно: 24-06-07, 00:18

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе