Страница 21 от 42 ПърваПърва ... 11192021222331 ... ПоследноПоследно
Резултати от 301 до 315 от общо 628
Like Tree9Одобрявам

Мнения за климатици Panasonic

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jul 2010

Re:Мнения за климатици Panasonic

На всички, които ми отговориха, сърдечно благодаря! Не че ми стана по-ясна картината, но опитът да ми помогнете ме трогна.

Опитвайки се да стесня кръга на опциите, разбрах, че трябва да избера между DAIKIN FTXS20G и Panasonic CS/CU - XE09LKE-3. Втория модел ми е по-изгоден финансово, защото в момента е в промоция. За сметка на по-високата цена, моделът на DAIKIN е произведен в Чехия. Аз предпочитам всичко, което е произведено в Европа, но в една фирма под сурдинка ми казаха, че точно от машините на този завод идват най-много рекламации. Някой има ли наблюдения?

edi1, благодаря! Проверих разликата, наистина тази цифра 3 променя нещата.

thebest, и на теб благодаря! От постинга ти разбирам, че имаш непосредствени наблюдения. Живея в Бургас, където много рядко става много студено или много горещо, но за сметка на това въздухът е много замърсен, включително и с прахоляк. Ако някой ми гарантира, че прозводството в Малайзия не е като производството в Китай, май ще предпочета машината, която пречиства.

И един допълнителен въпрос, който ми е много мътен. Какво друго освен компресора може да се повреди и е важно да има дълга гаранция?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Panasonic CS-229TB -2009, за японския пазар, при 2градуса външна т-ра има максимална отоплителна мощ 2.8кВт. До 15м2 няма да има проблем с отопленето и при -15.

4. rkk
    rkk е офлайн
    Member
    Тук е от
    Oct 2007

Това ,че FTXS20G e произведен в Чехия е даже страхотно,а това дето са ти казали с рекламациите на чешките модели на Дайкин е безумно и може да го каже само човек нямащ никаква представа от моделите на марката.За този модел на Дайкин гарантирам че ще е безупречен и ще останеш доволна .За Панасоника нямам преки впечатления и ще се въздържа от мнение.

5. Member
    Тук е от
    Feb 2009

в една фирма под сурдинка ми казаха, че точно от машините на този завод идват най-много рекламации
    Някой членове на форума са били в този завод и могат да потвърдят за 100%-тов изходящ контрол на продукцията,/ на всеки стадий на сглобка/, а от моя опит мога да споделя, че са машини, които ги монтираш и забравяш.

6. Тук е от
    Jul 2010

Здравейте искам да помоля за мнение и съвет в избора на климатик.Спрял съм се на 2 модела единият е Sharp Deluxe AY-XPC7/9/12JR другият е Panasonic CU-E12HKE кой е по добрият модел?

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Дайкин FTXS 20,25,35.....В кръга на шегата,но си е вярно по принцип.Така и така ще даваш пари явно,поне ги дай за нещо.

8.  

9. rkk
    rkk е офлайн
    Member
    Тук е от
    Oct 2007

Така де - ако е гарга ...поне да е рошава.

10. Тук е от
    Feb 2006

Здравейте.
    Мой клиент има климатик Panasonic CS/CU-Е9BKP.На диодите на климатика мига само timer.След като се изключи от щепсела и отново се включи климатика заработва за кратко и пак започва да мига timer.Според мен проблема е електрониката.

11. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

По описание на сервизното мигането на светодиода Timer означава че има регистриран проблем. В такъв случай трябва да се натисне и задържи за 5 секунди бутончето check намиращо се на дистанционното отпред долу в ляво. По този начин се влиза в меню с предварително въведени кодове за различни проблеми. Превъртайки кодовете със стрелките на функцията Timer от дистанционното на някой от тях вътрешното тяло ще издаде 4 звукови сигнала пиукания с което указва кода и съответно проблема.

12. Тук е от
    Feb 2006

Благодаря.Изписа F99

13. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2008

Има вероятност и да е компресор .... аз имам оригинални скрулове за BKP-та

14.  

15. Тук е от
    Aug 2010

Здравейте, ще съм ви много благодарен ако ме посаветвате какъв модел от климатиците на PANASONIC да си купя. Помещението в което ще се монтира е 45-50 кв. южно изложение, алуминиева дограма с термомост, тухла с външна изолация, една външна стена и две вътрешни, но няма никой домен. Над мен и под мен се отоплява ако това има значение...

Предварително Благодаря...

16. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2008

CS/CU-E18LKEW

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

Фен съм на марката Panasonic ,но по добре си вземи Daikin FTX60G а моя фаворит си остава Нокрия 18 на Fujitsu.

18. Тук е от
    Aug 2010

CS/CU-E9LKE или XE9 няма ли да ми вършат работа..

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 21 от 42 ПърваПърва ... 11192021222331 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Мнения от собственици на климатици LG
    От zhelko във форум Климатици Samsung, LG
    Отговори: 15
    Последно: 27-07-15, 19:50
  2. Прозоречни климатици - мнения
    От vetre във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 21
    Последно: 10-02-12, 10:21
  3. Данни за климатици PANASONIC CS/CU-PE12CKE и PANASONIC CS/CU-PE9CKE
    От dimkaraganchev във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 26
    Последно: 07-03-11, 20:35
  4. Климатици Sanyo - мнения
    От cacho във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 13
    Последно: 26-06-07, 14:38
  5. Климатици General Electric - мнения
    От wrathchild във форум Други марки климатици
    Отговори: 3
    Последно: 24-06-07, 00:18

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе