18-19 квадрата, на 22 градуса е настроен, дефроста продължава по 10 мин. и нормално ли е към края на дефроста да излиза от него пара и като приключи с дефроста, и завърти перката да излиза голямо кълбо пара?
18-19 квадрата, на 22 градуса е настроен, дефроста продължава по 10 мин. и нормално ли е към края на дефроста да излиза от него пара и като приключи с дефроста, и завърти перката да излиза голямо кълбо пара?
Здравейте,имам панасоника 12нке3.Климатика си отоплява добре.Понякога вътрешното тяло спира да работи,светлинната индикация угасва,ламелите се затварят.Това в режима на дефрост ли се получава?
Не е възможно в режим дефрост, машината да се държи по този начин...
Аз имам същият климатик и моят сащо при дефорса индикацията power мига, на жалюзите си остават отворени.
Благодаря за отговорите.Ако продължи така ще се обърна към Климамаркет машината е тяхна.
Отново проблем с моята машина или поне аз така си мисля.Снощи към 2 часа се субудих от странно бучене.Досега не съм чувал такъв звук от него и според мен нещо не е наред.Направих кратко клипче за да добиете представа за какво става дума и да си споделите мнението дали му има нещо и нормален ли е този звук. panasonic nke 12 - YouTube
Вероятно в този случай климатика работи на максимум и това комбинирано с ниските температури води до такова бучене, получава се при много модели (не мога да кажа на 100% дали е нормално да е така).
Здравейте. Днес забелязах, че от климатика от стойката капе вода. Нали има нещо като тавичка в средата има една дупка и от нея капе вода.Това ли е дефроста? Нормално ли е това? От маркуча за конденза който е няма и следа от вода/влага, напълно сух е. Климатика е panasonic cs/cu-e12nke
Нормално е зимата да капе от тавата, конденза зимата е във външното тяло, а на лято ще ти прокапе и от маркуча, тогава конденза е във вътрешното тяло. Спокойно всичко е наред, а дефорса се получава когато външното тяло се саморазмразява.
При мен преди 2 дни на -10 беше станала висулка
,може ли при това положение да се запуши дупката за кондеза и леда да тръгне нагоре и да стане проблем??