Panasonic CS-Z35TKEW Прегледайте видеоклипа
https://youtu.be/ihGkrVPH7XI
Panasonic CS-Z35TKEW Прегледайте видеоклипа
https://youtu.be/ihGkrVPH7XI
Обяснете какво има на този клип за хора които нито разбират езика, нито знаят какво виждат.![]()
Mbirol, good job. Excellent review, keep it up!
You should put out more videos.
- - - - - - - - - -
Ами на клипа се вижда, че качеството на новите Z_TKE е отлично. По-хубаво дистанционно, качествени материали и изработка, троен вътрешен топлообменник, йонизацията е преместена отстрани, за да не я пръскат капчици от конденза при охлаждане/изсушаване, увеличен външен топлообменник с м-образни пластини... минусите за мен са цената и леко орязания компресор при 25/35-цата спрямо старите модели, но това е мое мнение разбира се...
Този пост е редактиран от Jack Krauser; 02-10-18 в 00:03.
Размерите на външните модули Z35TKEW и Z25TKEW са различни. По-малък от 25-те серии. Но два модела използват един и същ компресор. Не можах да намеря техническите данни на компресора. Но номиналният капацитет е над 3 киловатчаса.
Моделите 25 и 35 на Mitsubishi Electric AP използват номинален капацитет 2,35 кВт. Мисля, че серията Panasonic Etherea Z е по-мощна от серията AP.
![]()
Ако серията Z**TKEW изключват при температура на тръбите -24 градуса означава, че могат да си работят до тази температура. Няма да изключват към -16, -17 както някои по-стари серии, нали така? Чудя се за 3 броя от серията за основно отопление за Пловдив и ми е важно.
Този пост е редактиран от Rafailiev; 02-10-18 в 19:12.
9ка за 1580лв с монтаж съм намерил.Засега това имам като оферта.
Ти имаш подобен у вас, как е филтрацията и премахването на миризми? Това е плюс, че ще съм с кухня и хол на едно и ще мирише на ядене. Отделно имам и котка, която снася кафяви яйца и там миризмите се усещат.
Моята 9 ка по спомен беше 1400 лв .
Много искат да те изплатят !
Сега погледнах в нета и 9 е 1330 лв .
За йонизацията да работи .Не очаквай за 5 минути да спре да мириши на готвено.
Трябва си и проветряване.Миналата година това беше най-доброто като параметри и екстри за цената си.
Сега ако трябва да избирам пак бих сложил Етерията .!
Имам доста топ модели на клими и за пример прословутия Дайсекай 8 е гола вода спрямо Етерията .
Миналата година ползвах само Етерията на отопление ,защото Дайсекая ме дразни как работи.
Огледай се за цена защото 300 лв на бройка отгоре си е доста .
За 3 те клими си е направо един безплатно или ще си плащаш тока 1 година .
Успех!
Би трябвало да работят до -16, -17°, само да не е прекалено дълъг тръбния път, че налягането пада.
А нано джито наистина премахва миризми всякакви - даже и с дезодорант да напръскаш, като го включиш след 15-20 минути миризмата е намаляла или почти изчезнала. Аз съм със стар модел и съм доволен от пречистването на въздуха.
А на охлаждане работят буквално незабележимо.
Някой специалист по марката би ли пояснил кои модели се водят Етерия и кои не?
Как се познава по абревиатурата?
Ео каталог на марката. Вътре има инфо за най-новите модели https://www.aircon.panasonic.eu/uplo...dal_BG_LOW.pdf
Jack Krauser
Температура е в тръбите е по-ниска от тази на околна й среда, така ли? Нищо не разбирам от техническата част, както се вижда.
Rafailiev
За тия пари да не визираш TZ-SKEW серията? Никъде не мога да видя най-новата на толкова ниски цени.
Да моя модел визирам.
Ако потърсиш ,ще намериш и по- новия ,но аз до колкото виждам разлика няма!
Нека някои по- запознат да каже каква е разликата ако има такава?
- - - - - - - - - -
Сега просто написах модела и цена и ми излезна 12 ка от новия за 1500
ето
https://brosbg.com/panasonic-cu-z35t...-product-15151
От този търговец brosbg.com не препоръчвам покупки. Некоректни са. Точно, когато се наложи да ползвате гаранционен сервиз ще разберете, в какво сте се забъркали..
Изпратено от моят LG-D802 с помощта на Tapatalk
Хм. Тая фирма я помня, като продавач на GSM апарати в близкото минало. Дали има монтажен и сервизен екип? [emoji41]
Изпратено от моят MI 6 с помощта на Tapatalk