Страница 14 от 36 ПърваПърва ... 4121314151624 ... ПоследноПоследно
Резултати от 196 до 210 от общо 530
Like Tree113Одобрявам

Климатици LG

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Отговор: Климатици LG

За този модел LG има специална тема, там може да се видят някои неща.

2.  

3. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Ами това е защото някой от две тошиби един хайер правят :rolleyes:

А по темата:

Те тези LG-ta докато ги бяха изкупили, та чак на опашка(с предварителна заявка) от по 2000 човека чакаха и завода не можеше да изпълни поръчките само за България, сега толкова много са произвели, та чак в техномармалада "светнаха" на примоция ....

На ваше място бих изчакал малко (1-2 месеца) за новият модел на мицубиши илектрик с плазма филтър, да видя каква ще е цената или бих избрал някоя тошиба също с плазма филтър.
    При всички положение избора ми би бил климатик с плазма филтър.

4. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2011

Този климатик също има плазма филтър.

5. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

9-ката ако излезе на подходяща цена ще е интересно.

6. Member
    Тук е от
    Sep 2012

Много е добре това ЛГ, имам преки наблюдения и ти казвам, че не можеш да разбереш, че работи. По-тихичко е дори от Мицубишитата, които принципно се водят най-безшумни. откъм екстри също е добре, ако това има значение за теб.

7. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

2000 лв. за 12-ка LG ? айде малко по-сериозно.

8.  

9. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от bobovo Виж публикацията
    И аз съм скептичен. Има много време да се налагат. Като знам на какви ярмомелки съм се нагледал. Но пък въпрос на желание и пари е да се променят нещата.

10. Member
    Тук е от
    Jan 2005
    Живее в
    Бургас

Цитат Първоначално публикувано от edi1 Виж публикацията
    За този модел LG има специална тема, там може да се видят някои неща.
    Темата я прочетох внимателно,но по-ясно не ми стана като на обикновен потребител...
    12-ка с плазма филтър, по възможност да не трака като трактор (и вътре и вън) между 1500 и 2000лв с монтажа- идеи????
    Този пост е редактиран от Giggio; 17-10-12 в 23:34.

11. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от Giggio Виж публикацията
    Климатик LG H-12MW- тук е 2099лв, без монтаж...
    Интересува ме да топли зимата на морето (влага+студ) и филтри заради дете.
    Климатика е много добър, в момента няма климатик с по-добър КОП на пазара за съответните мощности.
    Миналата зима имахме пилотна мостра на тест в БГ в най големите студове и се представи блестящо в друга тема има постнати и резултати ... темата беше нещо като "новия флагман на LG" или нещо подобно.
    Ако погледнеш в Техномаркета в момента би трябвало да тече промоция с две LED лампи към климатика... или ще стартира в най скоро време (май още не сме доставили лампите....)
    Колкото до шума ... 17 децибела е уникално ... климатика има много най - показатели

- - - Обновено - - -

Цитат Първоначално публикувано от bobovo Виж публикацията
    Колко по сериозно или може би трябваше да е 3000 лв ??
    Айде стига промити мозъци!

- - - Обновено - - -

Цитат Първоначално публикувано от justify Виж публикацията
    Ами това е защото някой от две тошиби един хайер правят :rolleyes:

А по темата:

Те тези LG-ta докато ги бяха изкупили, та чак на опашка(с предварителна заявка) от по 2000 човека чакаха и завода не можеше да изпълни поръчките само за България, сега толкова много са произвели, та чак в техномармалада "светнаха" на примоция ....

На ваше място бих изчакал малко (1-2 месеца) за новият модел на мицубиши илектрик с плазма филтър, да видя каква ще е цената или бих избрал някоя тошиба също с плазма филтър.
    При всички положение избора ми би бил климатик с плазма филтър.
    Какво лошо има в промоцията? Задава се отоплителен сезон, този климатик е най-силен точно там, нормално е да подкрепим продажбите му с промоции за да вземем по голям пазарен дял, ако не се шуми около един продукт той потъва в забвение колкото и да е добър. Твоите любими МЕта згледал ли си колко време продължава промоцията на на някои модели? ... а и вече 3 та година рекламират едно и също нещо ... не очаквай чудеса с новия им флагман спомни прхода от модела FA към ФД с колко по-евтино беше станало вътрешното тяло ?

- - - Обновено - - -

Цитат Първоначално публикувано от estqwerty Виж публикацията
    9-ката ако излезе на подходяща цена ще е интересно.
    Не очаквай големи разлики в цените м/у 9 и 12 защото хардуера е един и същ разликата е в софтуера

12. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Ех кулърчо ... по думите на такива като теб, освен мицубиши хеви и илектрик, любими са ми още и фуджицу, фуджи, дженерал, тошиба ...

Нямам любими.Има работещи и топлещи добре/много добре/отлично в студовете и такива които зимата позлвателите им ги "настъпват" на 30 градуса ...
    Има доказали се с пазарен дял и такива които се опитват да получат доверието на потребителите ...
    За мен колкото повече добри топлещи климатици има толкова по-добре, защото и конкуренцията ще е по-голяма.
    За съжаление не виждам, това LG от "най-висок клас модел" с какво превъзхожда моите фуджи/дженерал 12 LDC - нито по мощност, нито по килограми(външно 35 кг), нито по екстри ..., а цената е като за тошиба дайсекай(+500 лева в повече от моите плазма климатици...) ... Моите са превъзхождани от супер дайсекаите на тошиба ..., но едно е да си купя среден клас с
    плазма за 1500 лева, а съвсем друго климатик с върхова мощност в режим отопление 6.5кв за 10-ка и 7.7кв за 13-ка и с плазма касета под напрежение.А да слагаме до тях LG-12 с мощност колкото 10-ката на тошиба дайсекай 6 и с квази плазма филтър от УВ лампи, но на същата цена като тошибата е съвсем друго.На практика това LG за мен като параметри с нищо не превъзхожда фуджицуто с плазма филтър с разликата, че цената е +500/700 лв в зависимост от магазина и отстъпката...

Тази "върхова" серия на LG е надценена.При цена 1500 до 1670 лева има шанс за по сериозни продажби, но на цени +2000лв идва ред на лапнишаранчетата , ако "се вържат" ...

Когато видя, това LG експлоатирано цяла зима така както аз експлоатирам моите фуджица на +23 -+26 градуса при външна -8 до -17 градуса, тогава може и да променя мнението си.Или поне няколко човека да се похвалят с такава експолоатация.

Не виждам какво печелите, като "хвърляте кал" по други климатични марки като мицубиши???По-добре се съсредоточете в създаването на истинска върхова серия, защото по новите изисквания основните показатели ще се изчисляват и дават за температури при +2 и -7 градуса ...

П.П. Нито споря нито искам да споря, това е моето лично мнение.Аз +2000 лв за LG с такива показатели не бих платил, особено в това икономическо положение ...

13. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2008

Just... имаш право на мнение и повярвай ми уважавам го, това което ме дразни е че без да познаваш продукта сипеш пумия върху него. Не познавам добре фуджитсу, фуджи генерал и тошиба ( първите три не са ли едно и също нещо?), но познавам доста добре МЕ и всичко което съм казал за него си е част от историята и може да се провери... дано новият им флагман да е по добър от стария защото принципно харесвам марката, това което не харесвам е начина на работа на вносителя но това си е мое право.
    И все пак тази тема е за LG и продуктът който се предлага е уникален според мен, защото определено превъзхожда всичко до момента предлагано от марките които познавам освен това реалния тест на температурите от миналата зима е факт който съм подкрепил с графики в другата тема и ако желаеш мога да извадя такива графики за почти всеки ден от началото на декември до края на февруари миналата година.... Плазмата е под високо напрежение и първо е използвана в климатик от LG ... ако не вярваш заповядай в нашия офис тук има достатъчно работещи плазми за да ги пробваш с пръстче.
    Ако си разглеждал нашия каталог за 2012 би видял, че има публикувани данни при - 7 градуса.
    Обобщено мога да подкрепя с доказателствен материал всяко мое твърдение докато ти предполагаш доста немотивирано.
    Аз казах .... ХАУ

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Пловдив

Ако го бяха измислили Тошиба този модел друга песен щеше да се пее,ама някой друг да превъзхожда божествената Тошиба не става.М/у другото, наистина лоша реклама няма! Но когато се повтаря, постоянно, за абсолютните предимства и превъзходства на един продукт, като същевременно се отрича всичко останало, ефекта е точно обратен! ...Поне, за тия дето имат нещо в главата!

16. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Това са глупости. Тук никой не отрича добрите машини. Както се препоръчва Дайсейкай, така и FD, така и ZJX-S, така и Nocria. Никой не може да бъде обвинен. Друг е въпроса, че зад тези марки седят вносители а не всички работят по един и същ начин. Не всички правят всичко за клиента. Колкото до LG, добре е да има повече такива машини, но мое мнение е, че има да се налага на пазара като ТОП модел. Налагането с цени равни или близки до ТОП модели от доказани марки е несериозно.

... За мен, когато един вносител на ТОП марка си умира да му продаваш машините, но не дава собствена гаранционна карта на дилъра е знак за голямо, повишено внимание! Не говоря за LG...

17. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Много ми е странно как тия плазми на ЛГ ще ги пипаш докато работят при свесните марки има защита при отваряне на капака се спира автоматично.

18. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2008

Е то и при нас има ама ако е за спорта ще им намерим цаката...)

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 14 от 36 ПърваПърва ... 4121314151624 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 16:37
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2008)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1949
    Последно: 28-12-08, 00:13
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  4. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2005)
    От ВЕЛИНСКИ във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2332
    Последно: 31-12-05, 19:20
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2004)
    От Julian във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 157
    Последно: 30-12-04, 18:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе