е това ли е топ модела на ЛГ ,34 кила външно за 12ка .. ще ме поизвиняват
е това ли е топ модела на ЛГ ,34 кила външно за 12ка .. ще ме поизвиняват
На -7 отдава 4.6KW (12-ката). Машината хич не е лоша, обсъждана е във форума и ползвателите и са доволни от нея.
Този пост е редактиран от mirandi; 28-06-15 в 20:38.
Колеги какво мислите за новия арт кул (12ка) ? Какъв тип компресор е? Подтикнат от желанията на жените в семейството реших да се обърна към вас за съвет. Гледам ги в технотата за 1700. На същата цена е и Атената, но тя ще ми дойде доста мощна за спалнята.
Атината не е ли по-подходящия модел за спалня? Много по-тих и с доста по-нисък минумум - само 300 вата. А на арт-куловете минимумите са високи - по 890 вата.
Гледах и аз минимума, но друг въпрос е дали е достижим. А спалнята е има няма 18кв, средна и доста топла зимно време. И тук идва тънкия момент с он-оффа.
За какво ти е тази 12-ица в спалнята.Една 9-ка, съответно 10-ка ще ти върши идеална работа.Може да сложиш едно ХЕВИ 25 ZJ-S или ZM-S, да речем.
По принцип не искам 12ка Атена за спалнята, машината е мощна и няма да работи ефективно в спалнята. Женската част от семейството обаче натиска за Арт кул-а..
Хевито не се нуждае от коментари. Той е от типа купи, сложи и забрави. Докато ЛГ-то е малко рискова покупка, поне според мен. Гледах 12ката запазва 3кв на -10, би трябвало да се справи успешно с отоплението на спалнята. Това което ми харесва при него е възможността да насочва потока на топъл/студен въздух във всевъзможни посоки. Като надеждност обаче идея си нямам как е, а това ме вълнува и то доста.
Здравейте,някой има ли наблюдения над този модел климатик - LG E12EM.NSH/E12EM.UA3 :: Инверторни системи :: Инверторни системи :: Климатични системи :: Климатици :: Technomarket Bulgaria
Как се държи на отопление защото мисля главно за това да го ползвам ?Ще го ползвам за хол на панелка 20-ина квадрата със западно изложение който ще е изолиран отвътре с гипскартон и вата и е с ПВЦ дограма.Благодаря ви предварително за помоща !!!
Малко ме съмнява да се справя добре при отопление. Изпуснал си промоцията на технотата, за +100лв щеше да вземеш доста прилична машина.
A и още: РАБОТЕН ОБХВАТ: ОХЛАЖДАНЕ - 10/+48 °С ОТОПЛЕНИЕ -10/+24°С