Страница 12 от 36 ПърваПърва ... 2101112131422 ... ПоследноПоследно
Резултати от 166 до 180 от общо 530
Like Tree113Одобрявам

Климатици LG

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jul 2012

Re:Климатици LG

Здравейте, колеги. Имам питане към някой от тук присъстващите, по-разбиращи от мен хора. Преди ден си купих климатик LG CS12AQ.NB0/S12AQU.UB0 http://www.technomarket.bg/products/...nb0-s12aqu-ub0 По характеристиките, които пишат а и от "съветите" на консултантите в Техномаркета, според мен е добра машина. Ще отоплявам стая около 20 кв.м с височина на стените около 2,7 м. Питането ми е, купил ли съм си свястна машина или да търся вариант да я заменя в рамките на 3-те дена след покупката? Благодаря предварително!

2.  

3. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от Rosti_84
    Питането ми е, купил ли съм си свястна машина...
    На хартия изглежда добре и е подходящ за стаята, а на практика ще разберем от теб през зимата

4. Тук е от
    Jul 2012

Даммм, ще имам достатъчно условия и време да му тествам силиците в плевенската зима (за незапознатите, -20 не е нещо нечувано тук) и ще кажа отзиви. Машинката ми хареса по няколко основни показателя: ОХЛАЖДАНЕ - 3.5 (0.89-4.04) KW; ОТОПЛЕНИЕ - 4.0 (0.89-6.0) KW; КОНСУМИРАНА МОЩНОСТ: ОХЛАЖДАНЕ - 0.88 KW; ОТОПЛЕНИЕ - 0.96 KW; COP - 4.17 / EER - 3.98; РАБОТЕН ОБХВАТ: ОХЛАЖДАНЕ- -10/+48 °С; ОТОПЛЕНИЕ- -15/+24 °С. Нивото на шума също е важно - 19 дб. Другото хубаво нещо е, че е направен в Корея (дочух, че хич не е зле). Но до голяма степен всичко е относително, а и ще видим при "безплатния монтаж" дали няма да се отправят закани към майките, ако ме разбирате Разбира се има и един куп глезотийки, които надали ще ползвам, ама да има, като на пример: Eko Eye функция, да разпознава дали има живи хора в стаята и да пренасочва въздушния поток в противоположна посока, плазма филтър да трепе микробите, некви филтри одобрени от британската асоциация по алергология, функция "Естествен вятър" (да ти подухва все едно си се опънал на плажа), функция за сън - да не те стряска и да повишава с по 1 градус на 30 мин. да не се препотиш случайно и т.н За всеки случай (не знам дали не съм се прецакал ама за по-сигурно уж), към 3-те години гаранция си платих и 5 години застраховка за покриване на инциденти (пожари, мълнии, извънземни, кражби от братята циган паднали самолети върху къщата (съвсем сериозно) и др.). От днес гледам цената му е 1499 без монтажа, така че за сега съм на далавера, щото хванах последния ден от примоцията, за 1299 с монтажа. Освен ако не се окаже де, че след "безплатната услуга" ще трябва да се бръкна с още 200 лева да си докарам друга фирма да донагласят нещата

5. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

С тези данни трябва да се справи, но както казаха колегите, опита ще покаже.Да ти е честита придобивката

6. Member
    Тук е от
    Jan 2012

Това да не е топмодела на ЛГ,дето излезе тая година?

7. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от stelaartoa
    Това да не е топмодела на ЛГ,дето излезе тая година?
    Не. Топ модела е LG H12MW.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2011

Цитат Първоначално публикувано от Rosti_84
    Разбира се има и един куп глезотийки, които надали ще ползвам, ама да има, като на пример: Eko Eye функция, да разпознава дали има живи хора в стаята и да пренасочва въздушния поток в противоположна посока, плазма филтър да трепе микробите, некви филтри одобрени от британската асоциация по алергология, функция "Естествен вятър" (да ти подухва все едно си се опънал на плажа), функция за сън - да не те стряска и да повишава с по 1 градус на 30 мин. да не се препотиш случайно и т.н За всеки случай (не знам дали не съм се прецакал ама за по-сигурно уж), към 3-те години гаранция си платих и 5 години застраховка за покриване на инциденти (пожари, мълнии, извънземни, кражби от братята циган паднали самолети върху къщата (съвсем сериозно) и др.). От днес гледам цената му е 1499 без монтажа, така че за сега съм на далавера, щото хванах последния ден от примоцията, за 1299 с монтажа. Освен ако не се окаже де, че след "безплатната услуга" ще трябва да се бръкна с още 200 лева да си докарам друга фирма да донагласят нещата
    Сигурен ли си за Eco Eye? Аз никъде не видях да пишат за него. До колкото знам само Маестро серията има такова око.

10. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Като знам при LG импулното кво е и как се изпържва не ги долюбвам.

11. Тук е от
    Jul 2012

Сигурен ли си за Eco Eye?
    Ами честно казано не знам, още си седи в кашона и чакам на 31-ви да ми го монтират. Пишеше го в упътването за експлоатация, но и да няма такава функция не ме притеснява особено. Като го пусна ще му разцъкам функциите и ще кажа има ли го тва око или е кьорав
    Имам въпрос към Velev.Klima, ако може да помогне с малко инфо. Ти каза
    Като знам при LG импулното кво е и как се изпържва не ги долюбвам.
    Предполагам става въпрос, че климатикът е с импулсно захранване, което при LG не е качествено. Мога ли да направя аз нещо по въпроса, да не вземе да ми се прецака климатика заради захранването, пр. UPS, някакъв специален разклонител с добра защита и т.н? Сигурно много глупаво звучат тези въпроси, но признавам си - не съм в час с токовете, просто искам да си пусна машината и да нямам ядове. Предварително благодаря!

12. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

Не се коси няма да го ползваш вечно я ще излезнат нови модели. Само не знам защо толкова вярвате на консултанти в магазини дето дори незнаят как работи климатика а и за модел дето не е презимувал дори.

13. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2008

Велев, би ли конкретизирал за колко изгорели импулсни захранвания си чул или това е поредната фраза от типа "Пепи каза"?

14.  

15. Infraction Users
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна

ти пък кога излезе на обхват?

16. Тук е от
    Jul 2012

Здравейте отново. Преди десетина дена ми монтираха климатика (много приятно изненадан останах, от компетентния и наистина професионален монтаж), сега работи в големите жеги и съм много доволен. Изключително тих, мощен и икономичен (за 15-16 часа работа някъде около 2,5 kw), дано така да бъде и на зима. Имам въпрос, чийто отговор не можах да намеря другаде. Климатикът има функция Плазма филтър, която била много полезна, но никъде не пише дали качва консумацията на ел. енергия или да действа затормозяващо на останалите функции. Ако някой има мнение по въпроса, моля да го сподели!

17. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

Честито. За плазмата консумацията е нищожна и си я пускай нищо не затормозява другите функции.

18. Senior Member Аватара на Jack Krauser
    Тук е от
    Apr 2012

Модела, който си посочил LG CS12AQ.NB0/S12AQU.UB0 няма плазма-филтър. С плазма-филтър е малко по-скъпия модел ArtCool (CA12AWR).
    Така като гледам спецификациите, твоя климатик е абсолютно същия като него по отношение на хладилна част и показатели. Разликата е единствено в този плазма-филтър, огледалния панел и другия модел има опция за хоризонтално регулиране на въздушния поток. Цената им се различава само с 100 лева.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 12 от 36 ПърваПърва ... 2101112131422 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 16:37
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2008)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1949
    Последно: 28-12-08, 00:13
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  4. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2005)
    От ВЕЛИНСКИ във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2332
    Последно: 31-12-05, 19:20
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2004)
    От Julian във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 157
    Последно: 30-12-04, 18:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе