Първоначално публикувано от
nebelservice @gurom
Ти човече имаш невероятната дарба да превърнеш всяка тема в "nonsense", откровено казано след като се включи @An.Stefanova си помослих: край, свърши се ! - но не, продължаваш да ръсиш констатации или напълно неверни, или нямащи нищо общо с темата
Налага се да ти припомня нещо, което скоро обеснявах на 12-годишната ми дъщеря :
p.s. Сторед мен, превръщане в "нонсенс" не е да си оправиш сам веднага неволно допуснатата грешка, а да ти сочат моментната грешка и да се опитват да извличат от нея изводи, които нямат нищо общо с обсъждания проблем. Ще посочиш ли кое мое твърдение няма нищо общо с темата. Мога да предположа, че за такова смяташ данните за температурата по вертикалата надолу, но си позволих тази волност с убеждението, че познавам доста хора, които се интересуват от тези данни във връзка с отоплението, а засега аз съм единствения, който редовно ги измерва, поне у нас. Ако тези данни те дразнят, кажи го направо, аз никога не натрапвам резултатите от усилията си и ако те пречят някому, мога да си ги пазя за себе си.
И за да ти стане още по-ясно какво е 30% от 3 кВт, да знаеш - 900 Вт е