Да не мислищ, че са го тествали... в завода в Турция или където е правен. Не виждам модела да е минавал през Eurovent...
Да не мислищ, че са го тествали... в завода в Турция или където е правен. Не виждам модела да е минавал през Eurovent...
http://klimatici.log.bg/article.php?article_id=72124 - тука се споменава, но не е сигурно.Първоначално публикувано от valjeval
valen1 Това е идеалният отговор. Едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ. Смятам,че за момента това е идеалния климатик за мен според цена качество. Искам го за 20кв.(50КУБ.) като при по нормални външни тем. ще отоплява + още 10кв. Знам,че DAIKIN FTX 50 GV ще е по добре но разликата в цената е двойна и за сега не ми е по силите.
За момента е екстра. За зимата не става. Ма тогава, пак ще си пишем...Първоначално публикувано от valjeval
Ами успех! Както си тръгнал... при умерени температури, ще тръгнеш да отопляваш и махалата.Искам го за 20кв.(50КУБ.) като при по нормални външни тем. ще отоплява + още 10кв.
Kasap Май ще требе яко напъване и скок към дайкинчето.
Пичове, откъде мога да си изтегля ръководство за потребителя за лг- то, че имам книжка, но е на английски- за мене напълно непонятен език.
не съм имал климатик досега и не знам там как се настройва- има снежинки, слънчица и др. по дистанционното.
Ето виж тук : http://www.klimatici-lg.com/Manual-podgotovka.htmlПървоначално публикувано от vyrhara
Няма никакви снимки- да конкретизирам въпроса- за силата на вентилатора ще се справя, но какво значат знаците слънчице, снежинка, капчици и др. как да го направя че да е на режим отопление и през деня като ме няма на коя позиция да го оставям- има дрю. куул и др. които са ми непонятни. Поздрави!Първоначално публикувано от bobovo
Ами когато искаш да отопляваш избираш да е на слънце (heat) ,когато искаш да охлаждаш избираш снежинка (cool).Това са най важните режими другите не ти трябват.Зимата когато се отопляваш с него настройваш силата на вентилатора на най-силна степен и клапите надолу.Ако има друго нещо питайПървоначално публикувано от vyrhara
OK, значи силата на вентилатора да е максимална, а когато ме няма през деня не трябва ли да е на минимална да гори по- малко ток или пак на макс, но на по- малко градуси? Поздрави!Първоначално публикувано от bobovo
Когато вентилатора е на макс климатика е по икономичен.
Здравейте. Имам закупен климатик S-12AT. Навън температурите са ниски вече, а когато пусна климатика той работи известно време след, което се изключва и така постоянно. Температурата която поддържам е 22-24 градуса и зползвам автоматичен режим. Стаята е около 20 кв. м.
Дали става въпрос за проблем с климатика или отдаваната мощност е голяма и затова изключва?
Няма да ползваш автоматичен режим, а режим отопление. При този автоматичен режим климатизатора се стреми да поддържа ~24° и затова работи малко и после спира. Настрой го на режим отопление на 24° и сам ще се убедиш, че машината ще работи по друг начин.
Грешно съм се изразил. Вентилатора е в автоматичен режим, а климатика е в режим отопление.