Тази буква "К" техника като го монтира го отвори и вика,че той имал някакъв-йонизатор-и някъкъв допълнителен филтър СИН на цвят около 10на 40см. Търсих разликити но намирам само на японски!
Тази буква "К" техника като го монтира го отвори и вика,че той имал някакъв-йонизатор-и някъкъв допълнителен филтър СИН на цвят около 10на 40см. Търсих разликити но намирам само на японски!
to4nia разликата е във филтрите, има го и при другите марки.
Освен 100 волтови други май няма да намериш. Не казам че са по-лоши от тези за Европа, дори май по добри. Но ако ти отговори някой може да се сметне за реклама.
Има ги и на 220 V в БГ, но не са разпространени, което не ме учудва. Пратих запитване за един модел - вярно най-добрия им, COP 5.0 с възможност за цветни панели. Отговорът беше сума от вида 3ххх,хх за 25-ца (9-ка)
Здр. спрях се на Санио SAP-DS45Tза помещение 33 кв.м при височина 2,8 , поради промоционалната му цена... обаче сега се замислям дали няма да е голям ? Всъщност на btu се равняват тези ...45... / споменаха ми от фирмата 20000/?
климатика има номинално топлоотдаване около 21 000 БТУ ,силна машина .. според мен е точно за това помещение - все пак имаш завишена височина
здравейте бихте ли ми изпратили превод на дистанционно на модел като вашия sanyo dk 25T
SAP-DK25T на мен ме интерисуват клавишните комбинаций особенно там има някакви +1;+2 и т.н. ,за сушене на пране,въобще ще помоля ако някой има линк за инструкций на английски поне да го постне тук или на лично съобщение ще съм много благодаренПървоначално публикувано от koleva242
Здравейте!
Може ли да ми кажете за климатик Sanyo DК25T освен от бутона на дистанционното за нулиране на отработените часове друг бутон дали има. И дрего което ме интерисува е часовника кога показва сутрин и кога вечер понеже нещо се обърках.
Предварително мерси на всички от този форум.
ако се съмва показва сутрин а ако се мръква явно е вечер ... сега ако показва 2.00 и не можеш да прецениш дали е следобед или нощ е друга работа ,но не е проблема в часовникаПървоначално публикувано от KFC
И аз отправям тази молба!Аз съм със SAP-DS45TПървоначално публикувано от ivostoyka
Монтираха ми вчера санио-то и въпреки че при продажбата ме увериха че ще получа книжка със 100% превод на оригинала , откривам че са спестили полвината! В книжката с превода има 2 стр. за дистанционното и останалите 3-4 описват що е то инвертор, фреон 410 и т.н.А в оригинала има поне 2-пъти толкова, да не говорим че вече открих и грешка Като цяло това е разочарованието ми за сега / надявам се да няма други/ !
Привет на всички! Аз също ще си купувам климатик - до края на седмицата трябва да реша какъв . Предлагат ми Sanyo SAP DK36U. Искам да отоплявам преходно помещение с обща квадратура - 40 кв .Във фирмата ми гарантират , че този климатик е перфектен за целта. Има външна изолация - фибран 3 см.За климатика чета ,че COP - а му е 6.31 в ТЕРМОКЛИМА.Това какво означава ? Какво ще ме посъветвате - да го купя ли ?
Благодаря предварително.
Малко ще е ! Аз се опитвах да отоплям 32 кв. с 12-ка! Е не беше много успешно в студа, и за 9 г. изгоря!Първоначално публикувано от pit_p
Аз получих подробен инструктаж от фирмата за моето Санио и сега съм наясно с екстрите