Страница 11 от 110 ПърваПърва ... 9101112132161 ... ПоследноПоследно
Резултати от 151 до 165 от общо 1638
Like Tree68Одобрявам

Климатици Sanyo

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2008

Re: Климатици SANYO

Когато го купувах ми казаха че има плазма, а после разбрах че няма. И всъщност какви филтри има за бактериите освен един и той нямало от къде да си го купя след няколко месеца, когато трябва да го сменя

2.  

3. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

ефекта от филтрите вкл. плазмата е силно преувеличен ... инак плазма няма да ,машината е от средния клас за 06 г ... не е коректно да те лъжат така ,откъде го купи ?

4. Member
    Тук е от
    Jan 2008

5. Тук е от
    Sep 2008

Термо-клима. Казаха ми още че по цялата пита на вътрешното тяло течал някакъв ток, който унищожавал разни вируси и бактериии. Освен това платих за него 1950 лв с монтажа, но Във Варна цените са такива! Яд ме е защото за тези пари можех май да си взема нещо по-добро, но какво да се прави друг път ще знам.....

6. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

термо клима те си слагат от 300 до 500 че и 800 лв надценка на японските модели .. във Варна има много фирми които предлагат ти най брадварската си избрала .. и аз взех от Варна на отлична цена

7. Тук е от
    Sep 2008

Къде във Варна намери добра цена на японски климатик? А знаете ли дали поне това, което ми казаха за питата на вътрешното тяло е вярно или и това е измислица

8.  

9. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

измислица е ,то така ще те бие тока докато чистиш филтрите.. във Варна са добри цените на 2 фирми които аз знам ,мога да ти ги кажа на ЛС да не ги рекламирам ,имат и сайтове .ОСвен това на тая от която аз вземах монтажниците са просто перфектни .. ( поне групата която дойде при мен в Шумен като нямах никакво оскъпяване на цената на монтажа)

EDIT:Понабичих днес Саньото щото ще е последния топъл ден да видим какво може .. в стаята 26 ,навън 31 ,зададох му 20 градуса ,вентилатор на ауто ,климата си го пусна на макс .. замерих 5-6С на изходящата струя ,според мен е ок .

EDIT2 : забелязах че на определени обороти на компресова външното тяло - инак доста тихо - издава подрънкващ звук на ламарина .. след кратко разследване виновника се оказа декоративната решетка отпред ... подлагане на хартийка реши проблема но съм леко разочарован от лошото закрепване на този детайл .

10. Тук е от
    Sep 2008

А аз днес реших да видя може ли да топли този климатик и трябва да ви кажа, че топлината която отдава Sanyo е в пъти по малко от тази на глупавата ми Osaka

11. Member
    Тук е от
    Jan 2008

12. Тук е от
    Sep 2008

В Пловдив може и да е толкова, във Варна термометъра показваше 9 градуса различно е от прогнозата

13. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от sabidra
    А аз днес реших да видя може ли да топли този климатик и трябва да ви кажа, че топлината която отдава Sanyo е в пъти по малко от тази на глупавата ми Osaka
    машината е маломощна японците я дават за 8-9 квадрата ,аз лично на повече от 10 не бих я сложил .. но тука има некоректни търговци ( 100% всъщност) които рекламират тия машини за много по мощни от колкото са и си позволяват да ги слагат в 2 пъти по големи кубатури от колкото са предназначени ... на колко квадрата стая си я сложила ? изложение/изолации ?

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jan 2008

16. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Стана ми интересно сравнението между "Осаката" и това "Саньо"
    Ако "Оаката" е конвенционална естествено ,че топлата струя ще е с по-висока температура!
    Не забравяй фактора комфорт!
    Лично аз нямам "Саньо" ,но изключително малко /да не кажа,че няма/ недоволни от марката "Саньо",четейки мненията тук!

17. Тук е от
    Sep 2008

Стаята е 12 кв.м, изток, изолирана, ПВЦ дограма

18. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Стига си се окайвала, климатикът ти е прекрасен и е точно избран за помещението. Ще го оцениш след време!
    Естествено, че не духа като Осаката, щото не е прост като нея да бъхти на максимум без нужда.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 11 от 110 ПърваПърва ... 9101112132161 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Климатици Sanyo на 220V
    От m_dikov във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 6
    Последно: 18-01-11, 23:42
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 16:37
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  4. Климатици Sanyo - мнения
    От cacho във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 13
    Последно: 26-06-07, 14:38
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)
    От JoroM във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2354
    Последно: 31-12-06, 17:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе