Когато го купувах ми казаха че има плазма, а после разбрах че няма. И всъщност какви филтри има за бактериите освен един и той нямало от къде да си го купя след няколко месеца, когато трябва да го сменя
Когато го купувах ми казаха че има плазма, а после разбрах че няма. И всъщност какви филтри има за бактериите освен един и той нямало от къде да си го купя след няколко месеца, когато трябва да го сменя
ефекта от филтрите вкл. плазмата е силно преувеличен ... инак плазма няма да ,машината е от средния клас за 06 г ... не е коректно да те лъжат така ,откъде го купи ?
Термо-клима. Казаха ми още че по цялата пита на вътрешното тяло течал някакъв ток, който унищожавал разни вируси и бактериии. Освен това платих за него 1950 лв с монтажа, но Във Варна цените са такива! Яд ме е защото за тези пари можех май да си взема нещо по-добро, но какво да се прави друг път ще знам.....
термо клима те си слагат от 300 до 500 че и 800 лв надценка на японските модели .. във Варна има много фирми които предлагат ти най брадварската си избрала .. и аз взех от Варна на отлична цена
Къде във Варна намери добра цена на японски климатик? А знаете ли дали поне това, което ми казаха за питата на вътрешното тяло е вярно или и това е измислица
измислица е ,то така ще те бие тока докато чистиш филтрите.. във Варна са добри цените на 2 фирми които аз знам ,мога да ти ги кажа на ЛС да не ги рекламирам ,имат и сайтове .ОСвен това на тая от която аз вземах монтажниците са просто перфектни .. ( поне групата която дойде при мен в Шумен като нямах никакво оскъпяване на цената на монтажа)
EDIT:Понабичих днес Саньото щото ще е последния топъл ден да видим какво може .. в стаята 26 ,навън 31 ,зададох му 20 градуса ,вентилатор на ауто ,климата си го пусна на макс .. замерих 5-6С на изходящата струя ,според мен е ок .
EDIT2 : забелязах че на определени обороти на компресова външното тяло - инак доста тихо - издава подрънкващ звук на ламарина .. след кратко разследване виновника се оказа декоративната решетка отпред ... подлагане на хартийка реши проблема но съм леко разочарован от лошото закрепване на този детайл .
А аз днес реших да видя може ли да топли този климатик и трябва да ви кажа, че топлината която отдава Sanyo е в пъти по малко от тази на глупавата ми Osaka
В Пловдив може и да е толкова, във Варна термометъра показваше 9 градуса различно е от прогнозата
машината е маломощна японците я дават за 8-9 квадрата ,аз лично на повече от 10 не бих я сложил .. но тука има некоректни търговци ( 100% всъщност) които рекламират тия машини за много по мощни от колкото са и си позволяват да ги слагат в 2 пъти по големи кубатури от колкото са предназначени ... на колко квадрата стая си я сложила ? изложение/изолации ?Първоначално публикувано от sabidra
Стана ми интересно сравнението между "Осаката" и това "Саньо"
Ако "Оаката" е конвенционална естествено ,че топлата струя ще е с по-висока температура!
Не забравяй фактора комфорт!
Лично аз нямам "Саньо" ,но изключително малко /да не кажа,че няма/ недоволни от марката "Саньо",четейки мненията тук!
Стига си се окайвала, климатикът ти е прекрасен и е точно избран за помещението. Ще го оцениш след време!
Естествено, че не духа като Осаката, щото не е прост като нея да бъхти на максимум без нужда.