Нямаш ли превод на дистанционното управлениеПървоначално публикувано от dimtar
Имам, но частично. Зная бутоните за топло, студено и обезвлажняване. Увеличаване и намаляне не температурата, движението на клапите. И май това е всичко. Предполагам за някои. Ако имаш превода ще ти бъда благодарен да го го изпратиш, че нещо не мога да се оправя с екстрите.
скайпът ми e mmitaka пиши за да ти го пратя, че е 4 мбПървоначално публикувано от dimtar
Но да ти кажа по голямо недоумение е интерфейсът на самото вътрешно тяло и индикациите по него
някой може ли да ми каже аспирацията на този модел Sanyo SAP-DS22T дали е шумна и къде мога да намеря по добро описание на модела ?
Благодаря.
за шумна не знам но определено е излишна .. особено ако си в софия трябва да си луд да си пускаш аспирация в тоя смог
добре, тогава да задам и другия въпрос
от тези 3 марки (4 модела) какво да избера
daikin 25 ururu sarara
sharp ay t22sx
sanyo sap ex22t
sanyo sap ds22t
като за саньо не можах да разбера разликите между двата модела, много малко информация има за тази марка.
Когато си търсих климатик, от няколко фирми го препоръчаха. А и като му погледнеш параметрите сам ще се убедиш.
За 2006 според сравненията на луксозните модели климатици на японският сайт за климатична техника Eakon, модела на Шарп превъзхожда модела на Саньо ex22t единствено по икономичност, но по стабилна работа, шум, диапазон на мощността Саньо го превъзхожда. Sharp наистина са получили награди за икономичност за тази си серия климатици. Пак според същият сайт Саньо има по-добра оценка от потребителите за надеждност. Факта че и двата модела са влезнали в челната петица на тази класация и се сравняват с аналогични модели на Дайкин, Тошиба и Национал прави избора много труден.
мисля че D серията на Санио няма място при другите - той е среден клас машина без особени екстри и параметри .. определено уруру сарара(ако е за японския пазар) е най впечатляващ от тия изброените
Ако модела на Дайкин е S22GTRS Urusara , то той е с малко по икономичен от Саньо, но е след Шарп и по всички други показатели отстъпва на модела на Саньо и Шарп.
Може ли някой да каже колко часто се почистват различните филтри при SAP EX 28T.