Здравейте колеги, моля за малко помощ, интересува ме дали някой знае кой е евро аналога на модела SAP-SK28T и дали, на някой му се намира парт лист на японският модел?
Здравейте колеги, моля за малко помощ, интересува ме дали някой знае кой е евро аналога на модела SAP-SK28T и дали, на някой му се намира парт лист на японският модел?
Аз за съжаление мога да ти дам само това, но вероятно не ти върши работа:
http://products.jp.sanyo.com/support.../SAP-SK28T.pdf
Здравей Деане, благодаря Ти за бързият отговор, но за съжаление си прав. Един човек от шумен се обади че му трябва ТРВ за японска машина, и исках да проверя дали няма да намеря аналог от евро sanyo.
Това ме спира да взема 100V машина...Първоначално публикувано от SANYO
Пиша този пост не толкова да се похваля, че от два дни съм с чисто нов Шарп, а за да благодаря на Aleksandars и неговият брат за добре свършената работа! Въпреки екстремните условия, при които се наложи да направят два демонтажа и три монтажа, те се справиха професионално със задачата за по- малко от 6 часа!
от вчера съм собственик на Sanyo SAP-GK40H2 но за съжаление нямам оргинално дистанционо, ако някой може да каже от къде мога да си поръчам ще съм благодарен
alekip, колко ти струваше тази възрастна машина, ако не е тайна...колкото до дистанционното, ще се опитам да ти помогна...
Ето това ти е оригиналното дистанционно...
блаодаря предварително Aleksandars 1000 лв. надявам се да ми служи добре някъде от Пловдив идвала, но ми я дадоха със универсално дистанционо
Здравейте,миналата година си купихме климатик SANYO - SAP-KRV126EH
Тази година се преместихме в ново жилище,много сме доволни от ползването му през изминалата година, но сега ???
Като го включим , външното тяло работи по-шумно от преди....
Някой имал ли е подобен проблем със същия модел, и въобще споделете мнения за този модел
предварително ви Благодаря !!!
Проблема не е в модела, а в монтажа на вътрешното тяло.Най-вероятно или не е нивелирано, или тялото е под напрежение /усукано/.
На вътрешното или на външното,че се обърках?Те момчетата уж нивелираха,ама знам ли?Другото ,което ме притеснява е,че апартаментът е с изолация и като слагаха външното тяло,нещо си говореха,че имали дюбели,ама 14-ки,а то трябвало 16-ки (извинете ме за невежеството ми)и май сложиха само 3 от тези,по-дългите.Възможно ли е по някакъв начин стойката да не е захваната добре за стената и оттам да идват вибрациите?
А, външното, грешно съм прочел.Щом са само три дюбела на външното, то едната конзола виси на един и се тресе, от това е шума.
Благодаря за бързите отговори,ще изчакам още няколко дни да видя,ще се повтори ли и ако да ,ще извикам някого да дойде да погледне.