климатиците са маломощни ,за 20 квадрата панелка без дограми и изолация .. дано ти останат пари за дебел пуловер
климатиците са маломощни ,за 20 квадрата панелка без дограми и изолация .. дано ти останат пари за дебел пуловер
оффф, нещо не ми става съвсем ясно от постовете. Разбрах, че тези са ми малки, а всъщност какви ми трябват??
Дали тук мога да получа такъв отговор (с риск да замърся темата) или трябва да си пусня нова??
На отопление машината трябва да е с номинал 4 киловата. Ако стаите са съседни и нямат коридор между тях, тогава единият може да е такова саньо, но другият трябва да е по-мощен. Относно Фуджитсу и производните му, аз не съм видял японски или европейски модел който при минусови температури да не му бучи външното тяло, изключвам нокрия.
Много благодаря! Изясниха ми се нещата )) .
Фуджицу по-добре марка ли е? (утре трябва да взема решение))))
Тогава грабвай едното саньо и ако има и 28 ца от същата марка, нещата заспиват.
В магазина отидох с решение да взема дайкин или фуджицу, но там ме убедиха , че саньото е по-мощен. Явно наистина са го казали за да си пробутат по-калпавото.
- - - - - - - - - -
Докато писах горният пост излезе този
Благодаря на всички!
Люлия нито марката нито конкретния модел са калпави .. напротив това е доста мощна 25ца но според нас ще идва малка за помещенията ти .. не бъркай марката с мощността доста по трудно ще намериш толкова мощна 25ца на Дайкин примерно от колкото Саньо
мда и мен ме дразни да се споменава Саньо до аматьорски марки като Дайкин примерно