hawai76,споменаваш модела SAP- E22N ,а после,че търсиш по принцип саньо?Каква е точно ситуацията-за модела е писано доста,и съм го ползвал известно време.
hawai76,споменаваш модела SAP- E22N ,а после,че търсиш по принцип саньо?Каква е точно ситуацията-за модела е писано доста,и съм го ползвал известно време.
Понеже изчетох доста за sanyo и конкретно за този модел дали ще мога да намеря такъв .И дали ще се справи със тази кубатура и условия не търся конкретно този модел но ме възхити низкия минимум който може да държи (конфорт)Първоначално публикувано от diksanal
пп .10 кв м. 26 кубика
Този модел SAP- E22N ще се справи и с по голямо помещение,но дали ще намериш точно него-това не знам.Първоначално публикувано от hawai76
gnf ти е предложил друг модел,малко по нисък клас,но по нов и също добър-и поне го има в наличност.А като единствен недостатък на SAP- E22N бих добавил попукването при дефрост-явно поради механизма за вадене на филтрите(от хлабините на механизма) в сравнение с тошибите,при които няма пукане на пластмасите.Успех с търсенето и намирането на машините с най ниския и реален минимум.
благогодаря, да ти кажа и аз не успях да го намеря и май ще се спра на предложения от колегата но незнам дали са верни данните от саита ако имаш малко инфо за негоПървоначално публикувано от diksanal
Супер е DS22T, доскоро още ги имаше и чисто нови. А и за стаята ти е идеален. UV-то пречиства добре. Не замръзва, дефроства идеално, дано само е запазен.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1330976339[/time]_________________________________________________
A само да попитам четох тук че не всички продавачи са коректни смисал как да разбера външно и вътрешното тяло дали са от един модел може ли някой да ми сподели кое външно отговаря на кое вътрешно за SAP-DS22T
SAP-CDS22T. Ама за "Джапанките" не се притеснявай - не правят такива мушии.Първоначално публикувано от hawai76
Аз да попитам отново за Санио, понеже вече питах и явно ново Санио вече няма, може ли да се приеме че японските National Panasonic са някакво продължение на Саниото след 2010г. или да си се ориентирам направо към Тошиба/100в./
[quote=Kasap ]
SAP-CDS22T. Ама за "Джапанките" не се притеснявай - не правят такива мушии.
благодарно
Доколкото следя нещата,все още не може да се каже че Национал наследява особените качества на Санио,Появиха се модели с топъл дефрост и ниски минимуми но не е баш като при Санио.Що се отнася до избора на Тошиба 100в. все пак внимавай само заради 100-те волта да не вземеш нещо от най-ниския клас дето да не е точно за отопление.Санио 2 употреба от висок клас не е лош избор.Същото бих казал и за Тошиба.Високите очаквания се покриват трудно от климатиците от нисък и среден клас.Успех с избора.
INTERESUVAM SE OT SANYO SAP 257 VRD.ISKAM DA GO KUPIA NO NE ZNAM DALI E 14-KA
Превод в ефир:Интересувам се от SANYO SAP 257 VRD.Искам да го купя,но не знам дали е 14-ка?
Не е нужно да пускаш на няколко места въпрос за модела.
Модел: 1995 година
Производство: Япония
Хладилен агент: R22
Охлаждаща мощност при 35° външна температура и 27° вътрешна температура: 2.5 kW (8532 BTU)
Консумирана електроенергия: 880 W
COP: 2.84
Отоплителна мощност при 7° външна температура и 20° вътрешна температура: 3.6 kW (12287 BTU)
Консумирана електроенергия: 1040 W
COP: 3.46
Както сама виждате, климатизатора не е 14000 BTU както се опитва да Ви убеди някой.
MERSI.A DRUGIAT KOITO HARESAH E MITSHUBISHI 280 VS MAI TAKA BESHE
Г-жо или г-це, надявам се, че когато някой Ви напише нещо, го прочитате. Във форума се пише на български език.
При записването на сигнатурата на модела, сте допуснали грешка - модел MSZ-280VS не съществува.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1331307600[/time]_________________________________________________
Съжалявам,че Ви подведох .Моделът е mitshubishi 228 VS,ако не са ме излъгали тези мошеници!
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1331313631[/time]_________________________________________________
Alaksandar,кажи ми нещо за модел sanyo SPA 257 VRD,АКО ИМА ТАКЪВ