Може да се закупи от Япония.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Може да се закупи от Япония.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Здpaвeйтe,
Та някой би ли помогнал с информация къде може да се намери такъв платка: Controller Ass'y CR-C1155DXHN8 за Sanyo SPW-C1155DXHN8
Πpeдвapитeлнo блaгoдapя
Може ли мнение за тази машина? Помещение около 60m³.
Изпратено от моят MI 6 с помощта на Tapatalk
Така, на пръв поглед изглежда, да се справи, дори леко преоразмерена. Но, инфото за тези 60м3 е оскъдно и не може да се каже нищо със сигурност. Висок минимум - ще работи често on-off. Нисък максимум, близо до номинала - прилича по скоро на 14ка. Трябва си оглед на помещението и общо решение с доверена фирма. Машината вероятно е К2У - важно е състоянието и как е обслужена.
И дебита е висок.
Пък СОР-а при всички режими е отвратителен.
Помещението е дълго-7,широко 3.3м височината е 2.8. Студио. Южно е, но има кооперация, която пречи на слънцето. Но горното мисля че е достатъчно за да се ориентирам към друг. Знам че не е раздела тук, но друг вариант е Cooper & Hunter Supreme 18 - http://cooperandhunter.bg/shop/2017-...-seer-8-5.html. Похвалиха го доста. Като характеристики? И не съм наясно с режим on/off. Може ли да ми го разясните? Благодаря
Е какво не си наясно с on/off , работи компресора известно време 10...30 мин и прави почивка за 10....20мин и така си кара докато не стане вън много студено или не достатъчно горещо.
Е нали е инвертор, не трябва ли да забавя или намаля без да спира?
Нали гледаш табелката - capacity 1800w....6500w. .....под 1800w не може да намали....ако на стаята и трябват 1000w ще изключва.
Добре, можеш ли да ми дадеш характеристики при следните условия :40-50° 24м²/62м³,не пряка слънчева светлина, не изолирано, 2-3 души. Може и просто модел по който да се ориентирам. По-горе пуснах един който гледах, не знам дали е ок. Затова питам [emoji846]
Ето характеристики за една друга марка и ватовете са сходни с коментара ти.?
Марката дето си гледал/пуснал си е много добра, само малко си объркал волтажа. Ей туй е трябвало да гледаш: https://plovdivclima.blogspot.com/20...ap-ex45t2.html
Здравейте,
случаят е следният: апартамент е закупен с монтиран климатик Саньо, с две вътрешни тела. Първият проблем е, че не е оставено дистанционно. Вторият проблем е, че са свалени всички етикети - и от външното и от вътрешните тела!
Купено е някакво универсално дистанционно. С него на няколко кода климатика тръгва, но само на охлаждане, вентилатор и изсушаване. При задаване на Отопление няма никаква реакция - нито пищи, нито почва да топли.
Ще прикача няколко снимки, ако може някой да разпознае моделът и по него да търся съответно дистанционно. Зимата идва и трябва да се използва, че студ голям
Предварително благодаря за помощта!