Страница 31 от 101 ПърваПърва ... 2129303132334181 ... ПоследноПоследно
Резултати от 451 до 465 от общо 1510
Like Tree330Одобрявам

Toshiba Carrier

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

Re:Toshiba Carrier

В крайна сметка не е толкова важно кой е произвел климатика, а са важни техническите характеристики на машината и качеството като цяло.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2008

В интерес на истината, на моя си пише Carrier Corporation, Thailand на телата, а вътре всичко си е на Toshiba. Е, климатика е най-нисък клас инвертор, с ниско КПД и мижаво дистанционно.

Излишен спор се подхвана, ама то и ника на човека е интересен!

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Когато Кериър купуха Тошиба преди 10на години,ясно казаха,че го правят заради ноу-хауто и качествените компоненти на Тошиба и че ще ги влагат в техните модели.Нормално е в модел на Кериър да има части Тошиба.

5. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Ето малко данни за новия ДАЙСЕЙКАЙ - http://www.refteh.ee/index.php?lang=est&main_id=51 .

6. Тук е от
    Jul 2009

Здравейте,аз съм нов във форума,и реших и аз да споделя моето мнение по темата:Toshiba-Carrier.Значи купих си преди година Тошиба RAS107SAV-E от технополис и отоплявам с тоз дребосък 20кв стая(хол),със стара дървена дограма,голяма външна стена без изолация и съм много доволен от машинката.Зимата когато е било от минус 8 до минус 10 градуса едва тогава ми е давало и то 1 градус разлика от зададената 22.Също съм и много доволен и от сметките за ток,повече от 48 лева не съм плащал,на който кажа не ми вярва,може и Вие да не ми повярвате,но е така и това е сметката за общото потребление ел.енергия.Сега лятото гори по 2 киловата на ден,сигурно по-малко от компютъраАми тва е от мен за сега,ако някой е решил да си взема този модел,в технополис имат от същите на същата цена!чао и късмет на бъдещите!!!

7. Тук е от
    Dec 2007

Здравейте,
    може ли да ми препоръчате модел Carrier инвенторен климатик за помещение 25кв.
    до 1500лв.
    Благодаря ви

8.  

9. Тук е от
    Jul 2009

Цитат Първоначално публикувано от msv3
    Здравейте,
    може ли да ми препоръчате модел Carrier инвенторен климатик за помещение 25кв.
    до 1500лв.
    Благодаря ви
    За толкова пари може да си вземеш инверторна Тошиба 13-ка(от Технополис)

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Ми то нали е едно и също с Кериър ? Само лепенката е различна. Корпорацията отдавна се казва Тошиба Кериър и моделите в този ценови диапазон се дублират,понеже се правят в един завод.Дайсейкай няма аналог при Кериър,но там цената е друга.

11. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от vanko68
    Ми то нали е едно и също с Кериър ? Само лепенката е различна. Корпорацията отдавна се казва Тошиба Кериър и моделите в този ценови диапазон се дублират,понеже се правят в един завод.Дайсейкай няма аналог при Кериър,но там цената е друга.
    Не е точно така .Кериъра може да се сравнява с тайландската Тошиба но е по-шумен от нея а някои модели са сравними само с Мидея(всъщност те се и произвеждат там)

12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Не говорим за Алегрото.Цената му не е 1500 лв.А за шума - по каталози е идентичен.

13. Тук е от
    Aug 2009

Евентуална покупка

Евентуална покупка

Здравейте!
    Изчетох доста, но ставам все по-объркан!!! Бих искал да помогнете, ако може?
    Искам да си купя качествен климатик с малко повече екстри.......... Насочил съм се към TOSHIBA RAS 225 GDR. Оглеждам и други марки и модели и приемам всякакви идеи. Климатика го искам за помещение в къща 70 кубични метра. Външна изолация от 8см, вътрешна и на тавана 5см. На пода също. ПВЦ дограма. Ще използвам машинката гловно като междинно отопление и за охлаждане през летните жеги. Отоплавам се с газ - основно.
    Благодаря

14.  

15. Тук е от
    Aug 2009

Здравейте.
    Попадна ми една Тошиба RAS-255 LDR-D.
    Някаква информация за годината на производство,екстри,отзиви и т.н.
    Благодаря предварително.

16. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Здравко...модела се произвежда от 98 до 00 година...в общи линии, качествена машина - разполага с плазмен филтър - добра покупка е, въпреки че е на години - във форума има инфо за тази машина.

17. Тук е от
    Aug 2009

Най-накрая,след много четене и чудене взех Тошибата RAS-255 LDR-D.Май съм пристрастен към марката.Много тиха работа,не се стои от студ,въпреки че е на 22*.Обаче не случих на монтажник.Тръбите се вият като змия по стените,а от някъде капе конденз.Направо грозна гледка + дъжд в къщи.Направо за учебника "Как НЕ трябва да се прави".Иде ми да "майстора".
    Oт къде мога да намеря дистанционно с инициали WH F 1 L?

18. Тук е от
    May 2009

Проблем с клапи на TOSHIBA RAS-285 PDR

Монтираха ми климатик втора ръка TOSHIBA RAS-285 PDR и общо взето съм мн. доволен. Днес го спирах няколко пъти, докато замажа и запълня дупката от където минават маркучите и забелязах ,че когато изключвам климатика и клапите започват да се въртят и да се затварят, долната клапа започва да трепти все едно, че е на ексцентрик и се чува едно изкърцване накрая като спирачки на колата. Това нормално ли е за този модел ? От фирмата казаха ,че климите им минавали на профилактика ама ми е ясна каква е и се съмнявам да не се е рзвило лещо или да е криво или поставено не на мястото си.От дистанционното клапите се управляват нормално и не се чува стъргане или лопане. Климатика работи практически безшумно и вътрешно и външното тяло и не се усеща да има вибрации от тялото. Лошото в случая е ,че фирмата от която закупих и ми монтираха климата е от друг град и няма да доидат за такава работа.
    Интересува ме възможно ли е да има нещо откачено и дали е по силите на обикновения потребител да си го оправи? Ако това прилопване е нормално няма да бутам разбира се. Лесно ли се сваля пласмасовия кожух на върешното тяло защото не се виждат витла.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 31 от 101 ПърваПърва ... 2129303132334181 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Toshiba Suzumi Plus RAS-B18N3KV2-E или Carrier 42UQV050M ?????
    От valen79 във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 29
    Последно: 02-01-15, 14:41
  2. CARRIER 38NYV035H2 / 42NQV035G
    От Legend във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 0
    Последно: 08-08-14, 17:43
  3. fujitsu ili carrier ???
    От shener84 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5
    Последно: 28-09-13, 09:03
  4. CARRIER 42NQV045H/38NYV045H ???
    От d_imige във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 14
    Последно: 30-10-11, 21:06
  5. Преносим климатик CARRIER 51AKP240М
    От barkly във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 13
    Последно: 17-06-10, 10:27

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе