Страница 29 от 101 ПърваПърва ... 1927282930313979 ... ПоследноПоследно
Резултати от 421 до 435 от общо 1507
Like Tree330Одобрявам

Toshiba Carrier

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Re:Toshiba Carrier

Да blue1 така е-още когато го взимах исказах силни съмнения относно това дистанционно-просто никак не отива на тази машина,но продавачът настоятелно ме убеждаваше,че не съм прав-опасно племе сме ние българите.Ако ти попадне такова дистанционно обаждай-съоъветно и цената.Мерси предварително.И май ,ще е хубаво да се отвори тема за измамените потребители и за недобросъвестните търговци,за да знаят следващите от кои и как да се пазят.

2.  

3. Тук е от
    Aug 2006

iсkam da ви кажа само че toshiba-carrier и carrier-tоshiba няма нищо общо с тошиба.на мен ми предлагаха японски и таиланд варианти на тошиба 'без кариер'.та купих таиландска 13ка инвертор. по препоръка на продавача.'купих го от малък офис в бургас.1650лв с монтажа.МОДЕЛА Е RAS-RAV нещо такова.еми НЯМА ТАКЪВ КЛИМАТИК ХОРАимам апартаммент 96 квадрата-юг изток в бургас имам външна изолация и ПВЦ дограма.всички врати са отворени (защото имам само един климатик) в хола е 25 Ц. в спалнята и детската е 19Ц.декември и януари.климатика не се обръща да размръзява.не спира.и сега наи-важното.лятото тока ми е 70лв.зимата не минахме 115.немога да му се нарадвам.преди да го купя много четох за КПД и всякакви глупости.не вярваите на техническите характеристики.които не вярва зимата го каня на гости.

4. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

Цитат Първоначално публикувано от jako6iba
    МОДЕЛА Е RAS-RAV нещо такова.еми НЯМА ТАКЪВ КЛИМАТИК ХОРА
    Еми човече наистина не можах да разбера за кой точно модел говориш. Изглежда наистина няма такъв климатик.

5. Тук е от
    Aug 2006

модела е RAS-13 SAV-E.

AMA MNOGO SAM DOVOLEN

сега за зимата трябва да си зема една 10ка за детската.ама се чудя има ли смисъл да купувам даисеикаи.ами тои е почти 2 пъти по скъп.а не е 2пъти по икономичен.немога да зема решение.
    ---------------------------------------
    на фактурата пък пише RAS-13 SKV/SAV

6. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Едно и също е.Определено SAVP-то е много по-добър от НИКИТА-та.В стаята на моя мъник имам 10SAVP-E, зимата се справя прекрасно, без никакъв проблем, работи под номинала /стоята е 16 кв/м/, изключително икономичен е.Не, че НИКИТА-та е лоша машина, просто са различни класове.

7. Тук е от
    Aug 2006

не ме разбра колега аз говоря за така наречените японски тошиби.една десятка е 2300 и нагоре а твоята към1400.заслужевали си чак такава разлика в цените.ако тази година не успея на купя същия като твоя дали ще го произвеждат догодина .щото е стар модел.точно същия като твоя съм харесал.

8.  

9. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

http://www.toshiba-aircon.jp/product...ikai/index.htm - ето малко за новата ТОШИБА.Разбрах те, освен ако имаш предвид моделите за Япония.Точно SAVP е японския Super Daiseikai, а SAVR е тайландския да го наречем стандартен Daiseikai.Моя го взех за 1860 лева, но това няма значение.Определено е изключително икономичен, да не е 2 пъти от НИКИТА-та, но поне 70%, да.Да не забравяме плазмената касета, която върши идеална работа, убедил съм се лично.Много по-тих е от повечето други модели, външното не се чува изобщо.За цяла зима имаше дефрост 2-3 пъти, но това се дължи, че работи под номинала, поради изолацията на къщата ми.Виж новия модел за 2009 г. на линкчето, нещо много добро са направили с новия компресор и управление.Не знам, кога ще ги има в България.Модела е за Европа.Ако имаш въпроси на SAVP-E, питай, ще ти кажа от личен опит /само потребител съм/.

10. Тук е от
    Aug 2006

НЕ СРАВНЯВАЙТЕ TOSHIBA-CARRIER I CARRIER TOSHIBA с истинската велика TOSHIBA

11. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Ти май не знаеш какво говориш...
    Видял ли си климатик, на който пише Carrier Toshiba?

12. Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от deian
    Ти май не знаеш какво говориш...
    Видял ли си климатик, на който пише Carrier Toshiba?
    да има ги и двата.техно маркет или полис.пълно е с тези боклуци.използва се офиса на кариер в гърция.

CARRIER-TOSHIBA
    TOSHIBA-CARRIER
    TOSHIBA
    ТОВА СА СЪВСЕМ РАЗЛИЧНИ НЕЩА
    Аз ще бързам да си купя още една истинска тошиба щото след година знае ли човек.кариер тошиба си е чист китаиски боклук.виж цената.както казах и гърция е замесена а от там последните 2000г. нищо добро не е излязло.
    тошиба кариер има нещо от тошиба но не е ясно какво.виж цената.
    аз не съм специалист но не мисля че е необходимо да са те е'али за да знаеш някои неща за педерасите.
    тоест аз ходя на гости при при приятели и всичко ми става ясно.
    -------------------------------
    сверяваите си по често часовниците колеги.нещата се променят много бързо.

13. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Бъркаш се с КЕРИЪР-ите, които бяха за олимпиадата в Гърция.Те нямат нищо общо с ТОШИБА.

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Има климатици Toshiba, има климатици Carrier. Това, че двете компании са се обединили не означава, че в момента са пуснали климатик "Toshiba-Carrier" или пък "Carrier-Toshiba". Това се опитвах да ти обясня.
    Фирмата е Toshiba-Carrier. Нещо като "Carrier-Toshiba" изобщо не съществува.
    И да, тези с марка Toshiba са по-добри от тези с марка Carrier.

16. Тук е от
    Aug 2006

колега иди в магазина да ги видиш.и в практикер ги имаше миналата година.имаги и двата варианта.и не са се обединили защото това се отнася само за европа.в евпора вече няма кариер обаче тошиба си има.информираите се преди да давате мнения.
    --------------------------------
    http://www.i-klima.com/index.php?etc...act=view&id=94
    http://www.termo-klima.com/bul/full_info.php?recid=244

моля някои компетентен да ми обясни от къде взимат фирмите данните за модела и от къде идват шокиращите разлики.

17. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Ами аз съм потребител и не мога да ти обясня - най-вероятно на кой от където му дойде.Джойнтвенчъра си произвежда както бюджетни машини, така и високотехнологични.В линка, дето показах по-горе, модела за 2009 г. си го произвежда джойнтвенчъра.

18. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Отдаваните мощности са ги уцелили, ама COP е 5.87. EER е 4.68. APF е 5.0.
    Доста глупости са написани, особено това, че климатикът е Super Daiseikai, което не е така. Това е един от базовите модели за Япония.
    И аз не знам откъде си ги измислят, единственият достоверен източник е сайтът на производителя, но той е на японски.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 29 от 101 ПърваПърва ... 1927282930313979 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Toshiba Suzumi Plus RAS-B18N3KV2-E или Carrier 42UQV050M ?????
    От valen79 във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 29
    Последно: 02-01-15, 14:41
  2. CARRIER 38NYV035H2 / 42NQV035G
    От Legend във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 0
    Последно: 08-08-14, 17:43
  3. fujitsu ili carrier ???
    От shener84 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5
    Последно: 28-09-13, 09:03
  4. CARRIER 42NQV045H/38NYV045H ???
    От d_imige във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 14
    Последно: 30-10-11, 21:06
  5. Преносим климатик CARRIER 51AKP240М
    От barkly във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 13
    Последно: 17-06-10, 10:27

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе