Стига бе, аз съм стар железар.![]()
![]()
A Eди, да нямате една междинна зима по ямболско, на всеки три?Първоначално публикувано от edi1
![]()
![]()
Абе какви зими има из него-регион... една се брои за 2.Първоначално публикувано от diksanal
Колко студ съм брал там...
![]()
Пардон, объркал съм копчето, 3 зими са си.Иначе, ако рече някоя година да има зима и мъгла, мамата си трака...Става от най-гадната комбинация - отрицателни температури и яка мъгла.последните зими май все така се случва в определени периоди от зимата.
аз при такива атмосферни условия отдавна съм налял каната с виното и съм се сгрял![]()
Такааа, вече съм с още една 10-ка PVKP-E благодарение на www.vento-k.com
Името на въпросната некоректна фирма от София, която бави по цял месец тошибите е нещо от сорта на КК, К&К, КМК, не можах да разбера точно, но вие сигурно я знаете, така че имайте си едно на ум и не поръчвайте от там.
Има К&К, тези, дето продават в ТЕХНОМАРКЕТ, или той май беше техен.Пристигна мотора, който поръчах за моя ТОШО.Поръчах не комплектния за ІІІ серия MF, а този за V - ICF 340-30-4, с белия корпус.Сега ще го слагат.Като го монтират, ще пиша как е.
Освен К енд К Електроникс= Техномаркет, която не набляга основно на бизнеса с Тошиба, други със съкращения от рода КК КМК, КЗК не зная - така че съвет към всички бъдещи клиенти - внимавайте кой какво Ви обещава и за колко пари. И че не винаги евтиното е евтино.
Айде, да ми е честит новия двигател на турбината на ТОШО ЕВРОПЕЙСКИ..Дне го смениха момчетата доста бързо, направо на стената.Сложиха поръчания и изпратен от незнам коя фирма ICF 340-30-4, с белия корпус.Просто нищо общо с преди.Дори машината е по-тиха от първите дни на работа преди 3 години, имам чувството ,че мотора още изначално е имал проблеми с лагерите, като преди месец съвсем започна да вие на умряло.Сега чувам само движението на въздушния поток.Та, който евентуално сменя двигател на турбината, да си поръчва от V серия мотора.
вече никой не сменя мотори за по 200 лв заради лагери ,лагерите са по 5 лв и то качествените![]()
Да, ама аз отхвърлих това предложение, не обичам от старо да правя ново и си избрах смяна на мотора, с точно този модел, който си поръчах, а не комплектния и то по доста причини, да не ги изреждам.Иначе стария си стои и винаги мога да му сменя лагерите.![]()
ти пак си направил от старото ново .. трябвало е направо да смениш климатика![]()
Хич даже, кога умре, тогаваама явно няма да е скоро..Машината си е перфектна, ама ПАНАСОНИК ги прецакаха.С новия мотор може и мен да надживее.
![]()