Ще го местя на друго място.
И двете машини ще ти вършат работа, вече е въпрос на избор.5-а серия, ако искаш гъзарско на вид вътрешно тяло, 6-а серия ако искаш работно конче.Аз бих предпочел 6-а серия.
Тази дилема често се среща из форума от както излезе ДайСейКай 6 !Първоначално публикувано от rrmitko
Ако си наясно какво търсиш...лесно ще избереш ''твоя'' модел.
Образно казано избираш между Сила (6) ... или Контрол (5)
Не,че при (6) няма такъв...и обратно
Да допълня с нещо колегите. 5-та серия е по-добра за хол, дневна, ако се търси дизайн, лукс, топ технология. 6-та серия е по-добра за спалня, защото има фунцкия тих режим за сън, йонизатор, осветено дистанционно и по-семпъл дизайн. Външното тяло е супер тихо. Определено не харесвам 5-та серия за спалня. Това разбира се е мое лично мнение.
А има ли хард диск, където топ технологията да записва хъркането в спалнята? И ако се скапе хард диска кой ще възтанови записите?
Благодаря още веднъж на всички за отговорите Мисля да взема 6-цата Ще кача снимки като го монтират
Избираш внимателно фирмата за монтаж, и държиш да се вакуумира. Стига да го вакуумират не ти е от полза. Остава да дадеш 2 бона за климатик и да се изтропат отгоре.Първоначално публикувано от rrmitko
В момента не съм в България и няма да мога да гледам като го монтират.Разчитам на техния професионализъм,все пак са ми монтирали и двата климатика от подписа.
Ignorance is bliss - Not knowing is better than knowing and worrying.
Тогава ти остава да инструктираш човека на когото ще възложиш да приеме монтажа.Първоначално публикувано от rrmitko
Не искам да обиждам без основание монтажниците,но факта че няма да си там може да се окаже отключващ фактор за шмекеруване от тяхна страна.
Нищо,че са ти монтирали и преди
Може ли да ми дадете малко по-подробна информация за ето тази машинка.
38NYV035M2/42NQV035M2 CARRIER
И според вас би ли се справила в помещение 65м3 южно изложение?
- - - Обновено - - -