Сигурно се оправя, ама като си сложиш хубава машина, не може да очакваш да и робуваш.
Сигурно се оправя, ама като си сложиш хубава машина, не може да очакваш да и робуваш.
Този пост е редактиран от aruba_man; 05-01-16 в 00:18.
Трябва да отбележа ,че Тошибата се справя добре в доста тежките условия в момента и поддържа зададената температура в голямо помещение без никакви изолации .. тази сутрин изглеждаше така с тава пълна с лед ,но по топлообменника само скреж .. -15 и гъста мъгла :
Алекси, с кирка ли ги правиш дефростите на тая тошиба? Направо е с голяма нужда и запек...
тя си дефроства .. това отстрани е дебел слой лед ,но под него топлообменника е само заскрежен и отделен от леда .. както казах са тежки условията при нас ,то ако бяха леки щях с Панасоници да се отоплявам
Хапвай еченца и си свиркай, важното е да ти е топличко и тихичко
Сега ще сваря няколко на дебелата тръба на термопомпата.
2 дена по-късно леда е превзел около половината топлообменник на Сузуми ,никакъв шанс да се размрази с дефрост.Успява да топли ,само да не накъса тръбичките на външното.Според мен дефроства твърде нарядко и за това се получи така - мъгливо е и е -10-15°.
Този пост е редактиран от avenger; 25-01-16 в 19:56.
Alexi доволен ли си от Сузумито.Тестът тази зима беше на много добро ниво.Като цяло май всички клими се справиха.
Като цяло съм доволен щото поддържа зададената температура което е основното му предназначение ,но имам забележки .. шумничко е вътрешното тяло когато се напъне да топли а това в момента е постоянно .. толкова хваления алгоритъм за дефрост на Тошиба според мен издиша при висока влажност и се успива да размрази - ако това време с мъгли и до -15 продължи още 2-3 дни (за щастие го дават затопляне ) климатика ще спре да работи ,в момента половината е в дебел слой твърд прозрачен лед ,а оня ден беше на около 1/4 превзет от леда... трябва да отбележа ,че там където е монтиран мъглата е почти целодневна последните 20 дена.
Този пост е редактиран от avenger; 25-01-16 в 19:56.
Ми това от началото на страницата дето го снимах оня ден си го представи х2 Днес не го снимах, щото беше много студено сутринта и не ми се махаха ръкавиците.
Този пост е редактиран от avenger; 25-01-16 в 19:57.
Този пост е редактиран от avenger; 28-01-16 в 00:03.