тука има доста обекти за смях тия дни ,не съм само азаз поне не мръзна я питай съседа с Мидеята ,чува се през 3 апартамента
![]()
тука има доста обекти за смях тия дни ,не съм само азаз поне не мръзна я питай съседа с Мидеята ,чува се през 3 апартамента
![]()
Аз имам Мидея в спалнята и външното ми се намира буквално зад нощното шкафче. Нея не я чувам, а Лг- то от първия етаж.
Този пост е редактиран от avenger; 28-01-16 в 00:04.
похвалих я Тошибата и я урочасах .. днес влизам в офиса и е 10 градуса ,цветомузика ... вероятно перката е блокирала от леда .. ще се чака запролетяване .. жалко .. тоя офис се отопляваше без особени проблеми с 12ка конвенционална мидея ,никога не е спирал .. определено Сузуми не е климатик за тежки условия
Някой да освободи перката. Нахлузвай чувала, стопляй вътрешния датчик и пускай на охлаждане. Само внимавайте, ако има лед от вътрешната страна да не счупи перката като започне да пада от топлообменника.
нямам време да се занимавам с пациента задачи ме чакат .. просто да се има предвид че не е за мъгливи места .. с толкова други климатици за толова години проблем не съм имал
В твоя случай е видно, че прекалено интелигентния дефрост алгоритъм в североизточните локации не винаги е достатъчно ефективен. Беше писал за - 15 с гъста мъгла (вероятно в тези критични условия, дефроса по време е задължителен за нормалното функциониране на климатизатора).
перката е много ниско да ти кажа аз къде е проблема .. леда трябва да може да изтича от ръбовете на тавата ( чиито отвори да отдавна запушени ,това е нормално в тия условия ) и предния дифузьор ,преди да опре в перката .. инак топлообменника е позаледен но не до степен да спре да топли ,размразявал го е редовно .. долу под климатика има 15 см дебела плоча от лед ,около 1 квадратен метър - от дефрости
Едва ли си очаквал, машина със запушени от лед отвори да изкара повече от 2-3 дни след това.При тези големи отвори на Тошиба дето има за оттичане и леда отдолу, тази машина си работи на макс явно.
![]()
фуджицуто ЛСС примерно има един и то много малък отвор .. той се запушва още при първите заскрежавания и тавата си прелива като дефроства ,и така с месеци ако се задържи под нулата .. не е спирал никога за 10г поливал съм го с вода 1-2 пъти когато наистина имаше зверски мъгли и то защото бучеше компресора .. факт е ,че съм на студено в офиса и то спря последния студен ден вече е над нулата надявам се утре да се е размразил
Подай му едно рамо де, ако го грее слънцето ще е ок утре, ако не го напича не го чакай утре.![]()
няма вода в офиса .. тоя идиот наемодателя след като го яде по миналата зима със спукана тръба във външна стена сега спира водата като го дават застудяване .. там сме няколко фирми дето си плащаме наем но човека не го интересува ..
За догодина (доработка) нагревател в тавата или връщаш мидеята![]()
има ,всичко е запушено и с по половин метър висулки .. горе съм качил снимка но тогава още не беше максимално зле положението![]()