Хвана ли го да дефроства,сега като беше студено?
Като стана въпрос за дефрости, на някого от Пловдив тошибата правила ли му е тази зима въобще? Питите на моите останаха сухи цяла зима...
В Пловдив не знам, но моята имаше три-четири до сега от началото на зимата. Само в мъглата. Преди ми се подиграваха, като написах, че прави по няколко дефроста на зима.
е то една зима ,пълна пародия .. и като гледам прогнозата свърши вече ..
При мен също имаше три дефроста от началото на зимата до сега.Ще я видя до края на зимата как ще е.
Този пост е редактиран от total666; 21-02-15 в 00:07.
Тия с Дайкин-ите си гледат кефа и раздела им е умрял този сезон, пък Тошибаджиите си броят дефростите, чак по бройка ги знаят!
омекна времето и консумацията падна на 350 вата за час .. а в коридора е по студено от колкото навън
И аз да се похваля с UDR 281 за зимните дни,които отминаха направи 4 дефроста,но ме дразни като се повишат температурите навън над 7-8 градуса и паднат ватовете от 80 до 140 и има едно специфично,високо честотно свирене от външното,че се чува и от вътрешното тяло.Слушах го със точилка за разточване на тесто,чува се много ясно от ТРВ-то.Това го знам за от човек,който ремонтира двигатели,но там ми го показа със отверка,която долепяш до ухото,ако смятате да ме подигравате,пробвайте преди това.Имам насока какво да правя за момента,но още някое предположение не е излишно.