Според мен за стаи до 10-12 квадрата е ок ,поне ще размразява читаво .
Според мен за стаи до 10-12 квадрата е ок ,поне ще размразява читаво .
Дано са го вакуумирали,че ако попаднеш на такива където ги "изсъскват"и Мирая ще ти остане празен.
Недей така, да не си объркал линка?. Ще си помисли някой,че и Мирайките се унасят...
Обещах на Миланов да покажа един модел Кериър който е в ниския ценови клас но не с толкова лоши параметри.Модела е 12-ка и е 42QHCO12DSA дават го до-15гр.при -7 отдава 2,9kw а при -15 =2.5kw.иначе номинално 3.8(06-4.2)kw.На външен вид 1:1 с един модел на Мидея.и малко снимки отвътре.Този е с капилярка и еднорототен компресор но имат и с 2роторен.
WIFI -Redy тук се включва.
Sent from my" Xperia M4 Aqua"
Абсурд е с капилярки и с едноредов топлобменик да отдава такива kw .Това е изсмукано от пръстите на някой бюрократ. И че е мидея е видно от далеко само балъците могат да се вържат а такива определено са достатъчно.
Sent from my K012
Данните са от каталога.
Определено не са верни че дори е три + на отопление а два на охлаждане сигурно заради кутията с вид на паралепипед подобрява толкова ефективноста. Ха ха.
Sent from my K012
Нарочно ли снимката свършва преди теглата на външните тела? Машини с по 41-42 кг. външни тела са скапани, какво да кажем за тези с по 23-25 килограма? Състезанието за плюсчета няма край.
доста сервизни съм разглеждал ,машина която се развърта до 4.2 максимални да отдава 2.5 при -15 с толкова слаб хардуер не съм срещал .. това са около 60% ,показател на топ модел климатик с масивен хардуер , мощен компресор и много фреон какъвто тоя не е
Велев и мен ме съмнява ама...ще го видим.И тъй като бяхме отворили и един Мирай13 ето и снимки от ниския клас наТошиба,тука вече има EEV, компресорчето,малко симпатично си е Тошиба изцяло и ще работи с двата фреона.