На малката ми тошиба не е свалена пластмасовата решетка отзад и наистина била обледена. Ама само тя, питата не... Звъняла, като телефон отвреме на време. Защо ги слагат?
На малката ми тошиба не е свалена пластмасовата решетка отзад и наистина била обледена. Ама само тя, питата не... Звъняла, като телефон отвреме на време. Защо ги слагат?
На моите Тошиби също им замръзнаха тавите и бяха почти до средата в лед . На PDR-ката даже се изкриви най-долното ребро. Добре, че се затопли времето и имам вода да поливам, ако беше като преди 4-5 години цял месец -15,-25, щях да бера ядове и да стоя дневален с каната. Дайкините(подовите) нямат грижи, веят горещо и не и им замръзват тавите.
Виках ти тогава,само Мицубиши са им истинска конкуренция на зверовете,ама подведе се ти тогава по модните тенденции във форума.
Аз обичам да експериментирам. Друго е око да види, ръка да пипне. Дано да се замогна някой ден и ще ги сменя с подови Дайкин-и.
Ами, както виждаш във форума на Дайкин е пълна тишина. При други марки са треските за дялане!
Иначе подовите никога не съм ги виждал да дефростват при суха пита, при FTX го има това и на него също му замръзва тавата.
Аз не казвам, че Тошиба са лоши климатици, или, че дефростът им е лош. Трета зима започнаха, досега нямаше ядове, въпреки, че миналата пак ги поливах. Алекси също миналата зима нямаше оплаквания, но при лоши условия като тази зима с влага и виелици не са толкова надеждни. Замръзват си им тавите, влизат си дефрости през 30-40 минути. Това е за тези, които като мен четат приказки от 1001 нощ за Тошиба и 100 волта. Аз съм по-скоро доволен от марката. Ето свършиха лошите условия и сега си кретат на 200-300W. Не съжалявам за избора си, имат си и плюсове, особено при температури над +2, но ако трябваше сега да си купувам климатици и бях видял тези неща, щях да си купя професионална серия на Дайкин - подови.
До преди 5-6г., когато още беше модерно да си купиш "мерцедес", в раздела им вреше и кипеше. Аз напук на модата тогава, си взех бмв-та и съм много доволен от отоплението и сметки им Сега е обратното, хората си купуват бмв-та и нормално повече да се шуми около тях.
Ти си имал само "БМВ" и те кефи. Аз имам и "Мерцедес" и "БМВ" и виждам разликата!
Вярно е Но съм се докосвал макар и за малко с Дайкин и не бих заменил Тошибите си за "мерцедес" (особено за европейски)
Донякъде си прав за себе си. Глобалното затопляне почва да работи за Тошиба!
и на Сузумито тавата е крива вече .. днес работи без проблеми ,+ 7 е
Тя твоята Toshiba е като една орхидея. Трябва да знаеш кога да я полееш,затоплиш...