Негативите ги насочи към този, който е монтирал тялото срещу леглото. Мястото му е над него и по-точно, над главите. Каквато и да е машина ще работи така, ако турбината и се върти.
Негативите ги насочи към този, който е монтирал тялото срещу леглото. Мястото му е над него и по-точно, над главите. Каквато и да е машина ще работи така, ако турбината и се върти.
И при Мирай се усеща струята под хоризонталния ламел, но доста слабо и не ме дразни. При мен обаче монтажите са извършени така, че да не ме обстрелва директно студена или топла струя. Много съм доволен от машините, не съм очаквал че биха могли да са толкова комфортни. Няма он/оф дори и при 27гр задание.
Негативите са само към дизайнерите и инженерите на Тошиба. Мирай изглежда с по широк хоризонтален ламел и пак има веене. При Сузуми едно 40% от въздухопотока е неконтролируем. Ще подлрепя нещо отзад на ламела, за да държи въздуха отгоре му. Някакви идеи за метриал?
KI_YOOU сигурен ли си, че не излиза в офф. Да не би да не се разбира. Дайсейкайчето така ми работи на охлаждане, изключва но не се разбира.
Потвърждавам не изключва при 27 задание, турбината върти на много ниски (вентилатор на авто) обороти доловими само да речем ако си поставиш ръката на 2 педи от тялото. Очаквам следващата седмица да пристигне ватметъра, тогава ще има и замервания.
И външното не изключва при задание 27, за 20 минути го проверих 3 пъти.
За сметка на това на high power външното излита.
Така трябва да е. На high power да излита, като работи на минимум да не разбираш, че климатик има.
... чак и комшиите разбират че е на high power. За парите си е добре.
Имам спомен предупреди ме, че външното е "гръмогласно", но тук зимата не пада под - 2 градуса (Севиля).
Малко инфо относно минималната консумация на Мирай. В момента на измерването, външната температура беше 35С. При задание 26С, слиза на 250 вата.