Страница 6 от 9 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 121

Нов Super Daiseikai през 2009-та?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Re:Нов Super Daiseikai през 2009-та?

77 йени са 1,15 лв, обаче не знам каква е цената на тока в Япония и дали е еквивалентно (толкова би ти струвало в Япония). Вероятно отнякъде можеш да зададеш цена на кВч и ще започне да ти го смята в левове (предполагам, че има такава опция, едва ли цената на тока в Япония е твърдо зададена за следващите 10-тина години).
    Аз влизам в клуба "Искам японски daiseikai!"

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от deian
    77 йени са 1,15 лв - което за 48 часа работа и за климатик 5 kW си е прекрасно постижение! Очаквай сметка около 20-25 лв и то за 32 м2
    Аз влизам в клуба "Искам японски daiseikai!"
    Само че колко струва 1 квч при Японицте и колко при нас.... То си смята по цените в Япония.......

4. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Ще се опитам да разбера.

Около 24 ст/kWh! (доколко е актуално не знам - който има връзки с Япония може да сподели).

5. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Ще се опитам да разбера.
    Аз намерих това........ so the above prices in USD are: UK $0.046 /kWh Japan $0.072 /kWh US ... Мамка му тука да не въртят генераторите на ръка....... Oпа това са цени от 2002/3 без данъци и такси и при курс US$1.00 = GBP 0.66722

6. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Ще се опитам да разбера.

Около 24 ст/kWh! (доколко е актуално не знам - който има връзки с Япония може да сподели).
    Още малко и енергото ще ми връща пари.... Макар че има логика да ми връщат - цената на тока за бита е смятана при cos(fi)=0,8 на тошибата го дават 0,92! А китайските пиратки им е 0,7 че и по малко............

7. Member
    Тук е от
    Jun 2009

Мога със сигурност да кажа в момента в Окинава каква е цената - около 26 йени за 1KW/h, което се равнява на 38 стотинки.Не знам дали в други градове е различна цената,но мисля че горе-долу трябва да е подобна

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jun 2009

hotblooded моля ако разбереш как се настройва това с йените да го пуснеш тук,че и аз съм с 2 бройки дистанционни със тези функций,а знае ли се дали дистанционните могат да показват във формат 24часа?

10. Member
    Тук е от
    Jan 2008

ИМАЙТЕ НА ПРЕДВИД Япония връща 15 % от сметката за ток когато имаш хипер инвертор в домът си ДОТАЦИЯ

ти просто не им натоварваш мрежата така обесненията за Японската борба за енергиен глад се превръща в водещ критерии в тяхната политика

11. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от marian1
    hotblooded моля ако разбереш как се настройва това с йените да го пуснеш тук,че и аз съм с 2 бройки дистанционни със тези функций,а знае ли се дали дистанционните могат да показват във формат 24часа?
    ами ако дистанционното ти е същото - отваряш капачето и горе от ляво на дясно второто бутонче 1 во натискане показва от колко време е включен и колко иени е изхарчил от последното включване насам, второто натискане показва колко иени е изхарчил изобщо от както е станал климатик, следващо натискане показва колко СО2 е изхвърлен в атмосферата, следващо натискане ти показва колко градуса е в стаята и колко навън и след това каква е влажността в стаята

12. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от Mmitaka
    ИМАЙТЕ НА ПРЕДВИД Япония връща 15 % от сметката за ток когато имаш хипер инвертор в домът си ДОТАЦИЯ

ти просто не им натоварваш мрежата така обесненията за Японската борба за енергиен глад се превръща в водещ критерии в тяхната политика
    Дали ще ти върнат 15% ако си сложиш някой европейски хиперинвертор? А китайски

13. Member
    Тук е от
    Jun 2009

Благодаря ти,това със следващото натискане не бях пробвал- и при мен има двата таймера и температура,но аз питах дали часовника на дистанционното ти е във формат 24часа (показва ли примерно 16,17 18 00 часа а не само 4,5,6) и ако разбереш и как да настроиш киловатите към цената на йените-въобще ако може,за да си я коригираме и ние към цената на тока при нас,и при натискане да излиза направо цената на тока ...

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Часовника е 12 часов.

16. Тук е от
    Sep 2008

Как точно е пълното именувание на този климатик с инициали и каква точно е цената му?
    Между другото аз този hotblooded мога да го установя къде живее!Браузъра му дава достатъчно информация за него и чрез IP-то му може с точност да го намерим! Така че, спокойно можем да го оберем!

17. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от InternetZombie
    Как точно е пълното именувание на този климатик с инициали и каква точно е цената му?
    Между другото аз този hotblooded мога да го установя къде живее!Браузъра му дава достатъчно информация за него и чрез IP-то му може с точност да го намерим! Така че, спокойно можем да го оберем!
    Имам две надцевки едната е "птичарка" - с дълги и яки цеви, ако сложа бренеке няма да те познаят!
    Майтап бе Уили!

18. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от hotblooded
    Имам две надцевки едната е "птичарка" - с дълги и яки цеви, ако сложа бренеке няма да те познаят!
    Майтап бе Уили!
    Благодаря за предупреждението, ще носим бронираните си гащи...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 9 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 50
    Последно: 02-11-14, 22:31
  2. TOSHIBA 13 PKVP-E Super Daiseikai 5 или TOSHIBA 13 SKVP2-E Super Daiseikai6
    От MisterT във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 63
    Последно: 28-01-14, 12:35
  3. Toshiba Super daiseikai Ras 13 pkvp V или Toshiba Super daiseikai RAS-B13N3KVP 6.5
    От jovan във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 1
    Последно: 23-04-13, 18:36
  4. TOSHIBA RAS-221UR- SUPER DAISEIKAI ?
    От Ogosh във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 6
    Последно: 22-10-12, 14:46
  5. SKVP2 Super Daiseikai 6 кога?
    От prodan1234 във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 176
    Последно: 01-10-12, 10:42

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе