Двоен стандарт при климатиците?
850 $ му е цената на едро.
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
1) След като започне да трака пак, просто изчакайте 2-3 месеца и ще се оправи завинаги както при мен. И без това е при най-ниска степен на вентилатора на Auto и рядко трака.
2) Йонизатора (плазмата) няма да проработи никога. Не ви трябва. Ако я свалите пак, пробвайте дали работи без нея, че ми се иска и аз да имам време да я махна някога, ако знам че няма да даде грешка и само ще съм си изгубил времето. Само пречи на въздушия поток.
3) Пробвайте това дали работи като при 8ма серия. Може да застопорите клапите и да не се местят при on/off и defrost:
С две думи може и да са били хубави климатици преди 10г.
Те и сага са си хубави, ако не вярваш на мен питай някой дето ги продава.
С малко повече от две думи. От тук на сетне явно трябва да се купува само оригинала!
Имаще един потребител с никнейм "Midea FOREVER".
Здравейте колега
благодаря за настройките за cold draft prevention
Относно описано от вас :
1 - Климатика се рекламира като тих , 19 - 20 децибела, не е описано в рекламите тракане виене и тн - така че няма кой да чака нещо да се оправи от само себе си, или работи или се ремонтира/заменя
2. Йонизатора(плазмата) ЩЕ заработят както трябва или просто марката ще бъде сменена моментално!
Йонизатора(плазмата) при правилна работа ще пречиства въздуха, поне за София въздуха е доста мръсен,особено това което дишаме в апартаментите си.
Имам пречиствател на xiaomi и виждам какво дишам при почистване на филтрите, затова и взех тошибата която се рекламира с активно пречистване на въздуха... Така че за мен е важно това да работи коректно
Явно и вие имате проблем с плазмата,моля споделете ?
За мен е важно да знам какво точно се случва, вече говорих с колеги които имат проблеми с нея, искам да знам дали съм изолиран случай или това е по скоро честно срещано явление.. И ако е така, аз и вие и всички останали с проблеми в дадена машина сме длъжни да си търсим правата докато проблема не бъде отремонтиран!!
В момента в които имам информация относно работата на плазмата при мен и дали е оправена ще споделя веднага
Що трябва да се навиват? Пуска една жалба до КЗП-то.
Чл. 105. (1) Продавачът е длъжен да предаде на потребителя стока, която съответства на договора за продажба.
(2) Продавачът отговаря за всяка липса на съответствие на потребителската стока с договора за продажба, която съществува при доставянето на стоката и се прояви до две години след доставянето и, дори и да не е знаел за несъответствието.
Чл. 106. За да съответства на договора за продажба, потребителската стока трябва да:
1. притежава характеристиките, определени от страните по договора, и да е годна за обичайната употреба, за която служат потребителските стоки от същия вид;
2. отговаря на описанието, дадено от продавача под формата на мостра или образец;
Явно има доста несъответствия. Клиента е пожелал да има работеща пречистваща система.