Да ти е честитДа задам и още един въпрос тогава, тъй като ще мога да получа отговор от реално ползващ машината човек, а не както чета из по-задни страници (и като цяло из целия форум), доста хора(едни и същи са, карайте им се повече, да не спамят толкова
) с мнение без да са го виждали на живо или без да имат достоверен източник. Пробвай моля те Plasma Ion filter-a или както му е името и сподели усеща ли се разлика с него, тъй като до сега видях мнение за него само от човека при когото му дава грешка и има проблем с него, като не мисля че може да се генерализира дали работи или не филтъра с едно мнение (не че с две може, но няма лошо да има повечко)
МЕГА, След утре го дават застудяване.
Виж там покачване на минимуми, ОН/ОФФ-и, шумни клапи... Ако трябва си вземи отпуск хубаво да го разцъкаш.
В 7 дневен срок имаш право да го върнеш като "необмислена покупка"
Честито. Красива машинка.
В 28м2 не вярвам да има драми.
Мега, не знам как се престраши да си сложиш такава машина /за 3-тия свят, за зимбабвийския пазар, с платки-ментета - надписвани на ръка.../, след всичките оплаквания във форума... 'баси и смелчагата си!
Има някаква харизма човека, всякакви бънгии при него си работят екстра.![]()
Писах, че при мен си работи. При пускане веднага се усеща миризма на озон под него. Като поработи няколко часа, цялата стая започва да мирише на озон. Не е ОК да работи постоянно, затова аз го пускам рядко за по час-два. Вече за някаква друга разлика ако те интересува, тип консумация - не мога да кажа, защото не ме интересува особено. Имам и филтър за въздух в стаята (Xiaomi Mi Air Purifier 2S) и няма разлика в показанията при пусната или изключена плазма на климатика. Има само като отворя прозореца![]()
От както съм се прибрал клати между 170 и 205 вата. Зададени градуси 22, 22 поддържа. Плазмата се усеща доста осезаемо под машината.
![]()
Снимката на приложението с червено-оранжевия background е от WiFi модула за климатика, нали?
Колко вата консумира, след като достигне зададената температура и изключи компресора?
При мене е около 15 вата, но при отрицателни температури вдига на около 25. Пише, че има фреонов нагревател, може би той вдига консумацията.
Някой запознат ли е с този нагревател, какво точно прави - може би да не обледява тавата, но не се вижда такъв във външното тяло.
Този пост е редактиран от VBo; 04-02-20 в 21:01.