Да ти е честит Да задам и още един въпрос тогава, тъй като ще мога да получа отговор от реално ползващ машината човек, а не както чета из по-задни страници (и като цяло из целия форум), доста хора(едни и същи са, карайте им се повече, да не спамят толкова ) с мнение без да са го виждали на живо или без да имат достоверен източник. Пробвай моля те Plasma Ion filter-a или както му е името и сподели усеща ли се разлика с него, тъй като до сега видях мнение за него само от човека при когото му дава грешка и има проблем с него, като не мисля че може да се генерализира дали работи или не филтъра с едно мнение (не че с две може, но няма лошо да има повечко)
МЕГА, След утре го дават застудяване.
Виж там покачване на минимуми, ОН/ОФФ-и, шумни клапи... Ако трябва си вземи отпуск хубаво да го разцъкаш.
В 7 дневен срок имаш право да го върнеш като "необмислена покупка"
Честито. Красива машинка.
В 28м2 не вярвам да има драми.
Мега, не знам как се престраши да си сложиш такава машина /за 3-тия свят, за зимбабвийския пазар, с платки-ментета - надписвани на ръка.../, след всичките оплаквания във форума... 'баси и смелчагата си!
Има някаква харизма човека, всякакви бънгии при него си работят екстра.
Писах, че при мен си работи. При пускане веднага се усеща миризма на озон под него. Като поработи няколко часа, цялата стая започва да мирише на озон. Не е ОК да работи постоянно, затова аз го пускам рядко за по час-два. Вече за някаква друга разлика ако те интересува, тип консумация - не мога да кажа, защото не ме интересува особено. Имам и филтър за въздух в стаята (Xiaomi Mi Air Purifier 2S) и няма разлика в показанията при пусната или изключена плазма на климатика. Има само като отворя прозореца
От както съм се прибрал клати между 170 и 205 вата. Зададени градуси 22, 22 поддържа. Плазмата се усеща доста осезаемо под машината.
Снимката на приложението с червено-оранжевия background е от WiFi модула за климатика, нали?
Колко вата консумира, след като достигне зададената температура и изключи компресора?
При мене е около 15 вата, но при отрицателни температури вдига на около 25. Пише, че има фреонов нагревател, може би той вдига консумацията.
Някой запознат ли е с този нагревател, какво точно прави - може би да не обледява тавата, но не се вижда такъв във външното тяло.
Този пост е редактиран от VBo; 04-02-20 в 21:01.