е ,то сценария е ясен .. проблем няма докато не изреват едно 80% от собствениците ,както стана с успиването на 8 серия .. то не беше калпав монтаж ,нищо му няма и т.н.
е ,то сценария е ясен .. проблем няма докато не изреват едно 80% от собствениците ,както стана с успиването на 8 серия .. то не беше калпав монтаж ,нищо му няма и т.н.
Alexi, с осма серия имаше много малко собственици с проблеми, просто тука пишат тези с проблеми и затова ти се виждат много. Аз имам монтирани много машини и само на двама клиенти съм вкарал кода. Дори последната 13-ка я дадох на колега, искаше изрично 8-ма серия за себе си. При профилактиките питам изрично за проблеми, отговор - никакви.
Разбира се, че е така!
Просто има хора, които ако се почувстват прецакани, няма да го споделят.
Аз пък се радвам, че информацията, която съм споделил, е била полезна дори и на един човек... а в youtube вече имам и абонати
Всичко ще се нареди, сигурен съм. Иначе не биха дали тези 5 години пълна гаранция от Тошиба. Някой някъде със сигурност си е направил добре сметката!
сега ако държах да взема климатици Тошиба в тоя клас бих си потърсил Сузумита ,с тях проблемите са никакви реално
Те твоите клиенти ползват дайсейкаите предимно за охлаждане и чат пат до +5°..+10° за отопление. Какво да ти кажат. Котлето бичи и всичко е 6.
- - - - - - - - - -
Не съм убеден че е така. То е малко по завъртяно с тошиба климатици Бг. От тях не мажеш да си купиш нищо , минава се през дистрибутори. Сервиза беше накаква друга фирма. Тук май са някакво офисче на гръцкия клон. Някога се интересувах покрай моя и просто се отказах. Към днешна дата не знам как е, май пак си е същото.
- - - - - - - - - -
Ето ти примерно как трябва да са организирани нещата: търговски/ склад /сервиз. 10 телефона и мейли.
Screenshot_20210111-222953.jpg
На времето вносител на тошиба беше някаква фирма G&A, след монтажа на моя дайсейкай 6 ме караха да изпратя по пощата за моя сметка някакъв документ съврзан с гаранцията. Абе жалка историйка. В Тошиба Европа ми отговориха, че моя климатик не се предлага в официално в България и това вероятно е внос без тяхно разрешение. В момента още ли нещата с тая марка са на същото дередже?
Кое е общото между кондекс и тошиба?!
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от Aleksandars; 12-01-21 в 13:05.
Производителя няма нищо общо, той иска да продава. А това, че една гръцка фирма иска да е монополист и всичко да минава само през нея си е неин проблем. Това, че те го нямат, не означава, че машината не е за нашия пазар. Или Австрия е в третия свят и извън Европа? Хайде стига с тия внушения, че започна да става нечистоплътно.
Това дето му викаш гаражче, прави едни от най-големите проекти в България, с най-добрия съпорт и професионалисти. Но ти си злобей на воля.
Тошиба Европа казаха обърнете се към Кериър Гърция, гърците казаха ние не можем да помогнем с тоя модел, не се предлага на вашия пазар. Далеко ми беше да викам техици от Австрия за проблемите с дайсейкай 6. Тия в горното гаражче не им се занимаваше и те така.
Сега същото ли е с тая марка?
Всъщност не ми върнаха парите, а ми замениха климатика с тая друга марка с доплащане от моя страна и платих още един монтаж. Определено не им се занимаваше проучат проблема на място. Нищо общо нямам с Тошиба за щастие. На няколко пъти питах що за вносител иска да му се праща гаранцията по пощата ама отговор нямаше, ти знаеш ли нещо по въпроса?
biro, да не казвам като какво са увързани нещата. Цирк, цирк.....
- - - - - - - - - -
Като съпорт логистика НИЩО. Абсолютно нищо. С едните даже не можеш да се свържеш. Крият се като .....