Страница 49 от 76 ПърваПърва ... 39474849505159 ... ПоследноПоследно
Резултати от 721 до 735 от общо 1139
Like Tree699Одобрявам

Toshiba RAS-B10J2KVSG-E/RAS-10J2AVSG-E EDGE

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jul 2020
    Живее в
    Варна

Отговор: Toshiba RAS-B10J2KVSG-E/RAS-10J2AVSG-E EDGE

Жоро, този, който мирише, още от началото ли беше така, на него правиха ли му нещо, да не е останала някаква смазка, грес след манипулацията и от по-високата температура да се изпарява и да мирише?
    Пробвай да ограничиш развъртането на компресора след OFF, да не се покачва толкова температурата, с бутон Silent, Eco или подобни, вентилатора го дай на 1-ва степен и тествай дали мирише, ако няма промяна въстанови настройките.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jul 2020

Цитат Първоначално публикувано от Palev Виж публикацията
    Жоро, този, който мирише, още от началото ли беше така, на него правиха ли му нещо, да не е останала някаква смазка, грес след манипулацията и от по-високата температура да се изпарява и да мирише?
    Пробвай да ограничиш развъртането на компресора след OFF, да не се покачва толкова температурата, с бутон Silent, Eco или подобни, вентилатора го дай на 1-ва степен и тествай дали мирише, ако няма промяна въстанови настройките.
    Мирише си още откакто направи първите си дефрости като захладня през декември м.г.
    Няма греси или каквито и да е смазки да са слагани откакто е при мен.
    По втората част от поста ти - не мисля да робувам на климатика по какъвто и да е начин... просто ми писна.
    При другите 3 броя това нещо го няма - т.е. затова го намирам, че не е нормално.

4. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2017
    Живее в
    гр. Левски

Какво бихте казали за оригиналния WI-FI модул на Тошибата има ли смисъл да се слага и от къде бихте ми препоръчали като на добра цена да се вземе, защото в нашия край мисля че е обявен на 150 лв ? Благодаря предварително!

5. Member
    Тук е от
    Jul 2020

Цитат Първоначално публикувано от Moskov Виж публикацията
    Какво бихте казали за оригиналния WI-FI модул на Тошибата има ли смисъл да се слага и от къде бихте ми препоръчали като на добра цена да се вземе, защото в нашия край мисля че е обявен на 150 лв ? Благодаря предварително!
    На моите им сложих. Общо 5 броя. Взех ги от търговеца, от когото купих машините. Вършат добра работа. Приложението за телефон е окей като цяло.
    ЛЕД-а на модула може да се изключва.
    Като минус (за мен), че като няма интернет, ЛЕД-а мига на поразия и в тъмна спалня става като дискотека

6. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2017
    Живее в
    гр. Левски

Благодаря за информацията! Да попитам още нещо, показва ли изразходената енергия на климатика, приложението.

7. Member
    Тук е от
    Jul 2020

Цитат Първоначално публикувано от Moskov Виж публикацията
    Благодаря за информацията! Да попитам още нещо, показва ли изразходената енергия на климатика, приложението.
    На моделът от темата - не.
    Moskov одобрява това.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jul 2020

Точно 20 дни след "новата" турбина на вътрешното тяло, тази сутрин същата цъка по абсолютно същия отвратителен начин.
    Проблемът го има И на още 2 10-ки....

10. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

поискай на едната поне да сменят лагерите на мотора вместо целия мотор ,да видим дали няма да се отстрани трайно проблема

11. Member
    Тук е от
    Jul 2020

Цитат Първоначално публикувано от Alexi Виж публикацията
    поискай на едната поне да сменят лагерите на мотора вместо целия мотор ,да видим дали няма да се отстрани трайно проблема
    Това го направиха на другите два. Резултатите са плачевни - т.е. още по-зле отпреди интервенцията! Този в моята стая не цъка, а направо си трака... а в студовете след дефрост пък е лудница!

12. Senior Member Аватара на mimojef
    Тук е от
    Jul 2007

Според мен Жоро ще трябва чинно да изчака да му изтече гаранцията и да се опита сам да се спаси.
    Ето, че в някои случаи е по-добре гаранцията да е по-кратка.

13. Member
    Тук е от
    Jul 2020

Цитат Първоначално публикувано от mimojef Виж публикацията
    Според мен Жоро ще трябва чинно да изчака да му изтече гаранцията и да се опита сам да се спаси.
    Ето, че в някои случаи е по-добре гаранцията да е по-кратка.
    Да, но преди това всяка бройка ще си мине "трите" ремонта, след което следва КЗП (ако не се разберем като хора).
    И понеже преди време колегата @Palev ме пита - да, пазя си копията от всеки гаранционен ремонт.
    HiDefinition одобрява това.

14.  

15. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

не е възможно качествени лагери да заминат за толкова кратко време ,да се сменят само лагери включва разглобяване на моторчето а не подмяната му с друго - това надали са го правили
    rosswen одобрява това.

16. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Аз съм вадил мотор на който бяха сменили лагерите и от бой оста беше като гъба.
    Alexi и Mega харесват това.

17. Member
    Тук е от
    Jul 2020

Цитат Първоначално публикувано от Alexi Виж публикацията
    не е възможно качествени лагери да заминат за толкова кратко време ,да се сменят само лагери включва разглобяване на моторчето а не подмяната му с друго - това надали са го правили
    Отговарям като лаик по темата - самата истина казвам! На 2 от турбините им смениха лагери... реално (колкото и да не искам да го кажа) ремонтът излезна пълен провал!
    1. Машината в кухнята е в изходно положение (така цъка, все едно никога не ѝ е сменяна/ревизирана турбината.
    2. В детската е по-зле - там освен нежното цъкане, има и едно бучене/вибрация... с една дума - неприятно.
    3. В моята стая е най-зле! Качих ви да чуете тракането.
    4. 16-ката в хола дефроства при 9 градуса външна Т (24, ауто вент. задание).

Е, имам и една читава бройка, де!

Усещам, че КЗП като вариант ще ми реши проблемите

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от VeleV.Klima Виж публикацията
    Аз съм вадил мотор на който бяха сменили лагерите и от бой оста беше като гъба.
    като слушам 1:1 случаят в моята стая, напълно резонни са думите ти... тук звучи така, сякаш че вече има И още нещо разбито...

18. Member Аватара на popov
    Тук е от
    Mar 2011
    Живее в
    Бургас

Да споделя и друг проблем при ейджа.Може би не трябва да се прави генерално заключение ,но е интересен фактът че при четирима познати се появи този проблем.Турбината на вътрешното не иска да намаля оборотите си независимо че е достигната желаната температура.Интересно че дори и при смяната с ново вътрешно тяло ,проблемът остана.Смени се мястото на вътрешното ,но същата работа.Може да е някакъв изолиран случай,но при четири човека малко странно.Та така .Някой имал ли е такъв проблем?
    Alexi одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 49 от 76 ПърваПърва ... 39474849505159 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Samsung S6 Edge +
    От KI_YOOU във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 15
    Последно: 20-04-16, 15:17
  2. Samsung Galaxy S7 & S7 Edge
    От kod във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 1
    Последно: 24-03-16, 12:07
  3. Съвет за Покупка на ТВ Plasma or LED Edge
    От vlady_1986 във форум Телевизори
    Отговори: 21
    Последно: 02-05-13, 07:25
  4. NXcam na Solid Edge
    От mmt във форум Общ - софтуер
    Отговори: 2
    Последно: 25-06-07, 11:10
  5. EDGE - вече и у нас
    От Lupus във форум Технологии
    Отговори: 18
    Последно: 16-03-05, 00:40

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе