аз не знам що не си стискат ръцете за една от бройките на joroo
аз не знам що не си стискат ръцете за една от бройките на joroo
[mention]mimojef [/mention] , догодина ще сменям, че ще правя едни ремонти след 1-2 месеца. Тъкмо ще има заместник на Еджа, като за мен.
От тук и от Македония не вземай.
Поръчай си от ебАй.
Ти колко еджа си монтирал.
Някои посещавал ли си ги допълнително, такива драми с мотори/лагери?
Имахме само един случай на фабрично, не добре сглобено вътрешно тяло.
Всяка от моите машини, с направени 3 ремонта, при 4-ти дефект ще си замине. Хич няма да ги бавя!
Сега във вторник ще има яка сервизна акция... ако и след нея има проблеми, ще искам замяна с нови машини.
- - - - - - - - - -
Както им го и написах и на англичани и японци - домът ми няма да е тестова и сервизна площадка! Нито пък семейството ми ще го търпи това!
Zdravo Aleksandar, ako imas iskustvo so Shorai modeli, koe e reseniieto za brmcene (kako motor/vibracija pri mala brzina na fan i svirene pri site brzini sled nekolku casa rabota, zvuci koi doagaat od vnatresnoto telo? Mene mi velat deka samo kaj mene ima takov problem i deka e do vibracii, no ne mozat da go resat problemot. A koga ja kupuvav mi rekoa deka e bezsumna i tivka, zatoa i ja zedov taa.
- - - - - - - - - -
Koga pravat remont, go menuvaat motorceto od turbinata ili go menuvaat vnatresnoto telo?
Имам си 2 от 3 (тракащи) вътрешни тела с нови турбини и моторчета. За третото вътрешно ще чакам още... Моторчетата са някакъв друг модел. Надявам се да изкарат повече от 10-12 дни, преди да се разцъкат.
Имам си и още едно (уж) обезшумено външно тяло.
Ще пиша ако нещо отново се 0@к@...
Къде мога да видя и чуя последно поколение Daisekai? Шоурум или съфорумец?
Че такива ще слагам при пореден дефект на настоящите ми...