има ли тракане то ще се усили .. закон Божи чувам някакви наченки на втулка ,моторчето сякаш е ок ( за 2 дена дори от чист кашкавал да са лагерите пак не биха тръгнали )
Със запис трудно се добива представа за тракане, даже при работещ телевизор може и да не го забележи човек, но утихне ли вечер всичко ти трака направо в мозъка.
Както тук, така и при МХИ тракането е породено от паянтова сглобка от некаччествен материал.
Телата висят като прани гащи на тел. Спасение няма. Може би лепило "капчица" по всички фуги. Ама а някой да пробва де.
С други думи казано. "Дето е тракало, пак ще трака" ако не се направят конструктивни изменения, които би трябвало да са направени от пройзводителя.
Жоро изчакаи лятото и ще рахатясаш. Тогава ще ти тракат само докато следят температурата в ОФФ.
Добро утро!
Ето вече как се чува: https://drive.google.com/file/d/10V3...w?usp=drivesdk
Т.е. става по-зле... или и сега не го чувате?!
еми трака ти втулката .. ако не са я сменили с такава с по малки допуски няма как да не трака ако ще и 10 турбини да сменят ..
На говорителя на телефона го чух даже.
В действителност ще е доста по-зле без други шумове и без недостатъците на записа.
Моят К2У е на 16г., от 5г. е при мен без профилактики, смазване на втулки и не трака.
На крива стена е монтиран моя. Как става тоя номер, не ми е ясно.
Този пост е редактиран от zxc0; 27-02-21 в 11:14.
Не му е стената проблема.
Явно подизпълнител втулки/турбини залива томошния регион с нещо "оптимизирано".
Сега вече се чува.
Много ми е интересно от какво се получава това досадно биене. Определено не е от втулката. Аз клоня към лошо балансирана турбина, или пък нещо друго...
На моя панасоник, първия път, когато демонтирах турбината вътрешното тяло за профилактика и почистване, беше след около 4 години експлоатация, и втулката отляво беше останала съвсем без смазка. Но такова досадно тракане няма, нито на суха, нито на смазана втулка.
Сигурно доста са отпуснали допуските.
С такава втулка освен да се напъне диагонално едва ли ще спре тракането.
Бих пробвал с подлагане на тампона. Отляво, долу, отпред и отдясно, горе отзад.
За да напъва тампона в двете посоки - хоризонтала и вертикала.
Идея си нямам и аз. Само наблюдавам и предавам впечатления.
40 дни по-рано, след сервизиране на машината в кухнята, ремонтът (да се чете моторчето) изтрая около 10-12 дни. През това време машината си беше абсолютно безшумна! Истинско удоволствие от комфорта!
Сега техниците донесоха и монтираха нов модел моторче, смениха и турбините с нови...
За мен като лаик, освен самите пластмаси (като шаси) да са отляти негодно и сътветно моторчето да не стои в идеална права... и това за норматив да води до разбалансиране и вече тракане... за друго не се сещам.
Търпеливо (отново), макар и много неприятно ще изчакам за нови вътрешни тела (а може и външни), след което започвам да сменям всяка дефектна машина.
Събирам мнения и съвети за бъдещ заместник... Изчетох цялата тема за последния Дайсейкай и там също видях за един пич, при когото въпросното моторче на вътрешното тяло е сменяно 4 (ЧЕТИРИ) пъти...
Заклевам се, че и дума не бих казал ако климатиците се развалят след като им изтече 5-годишната гаранция! Обаче това, което сега се случва е абсурдно... както е и абсурдно да чакам по 40 дни за сервиз!
Жоро, не знам дали си забелязал по време на ремонтите, но самата турбина от едната страна не е хваната с твърда връзка към остта на мотора. Отдясно турбината е с втулка запресована в нещо като гумен диск. Самата гума може да се криви от температурата, от оборотите, дори само от стоене може да провисне, следователно моторът и турбината е почти невъзможно да са винаги идеално съосни.
Подозирам, че някъде там се крие проблемът. Нещо по веригата: [ос на мотора - гумена свръзка - турбина], някъде прави мизерии, но кое точно - иди го търси, ако си нямаш работа...
Затова в другата тема ти предложих да се насочиш към Дайкин Префера подов. При него вътрешното тяло е центрофугов вентилатор, който винаги върти при много по-ниски обороти, тишината и комфортът са по-добри в сравнение с който и да е стенен модел, и тази недоклатена система с турбините е премахната ...
Сега гледах (опипах) една мостра на Еджа. Ми изглежда добра сглобка, пластмасата ми хареса. За сравнение, на Дайкин Сенсира е много кофти пластмасата, много нискокачествена изглежда определено, но пък не пука. Вярно е, че са и в различен ценови клас. Явно и други неща са от значение. Хареса ми, че Еджа е с голям светъл отвор, и големи вертикални клапи, които могат да се въртят под голям ъгъл-ще отклонява добре потока настрани. Има предпоставки да вади добри дебити, с ниски нива на шум. Опреденело бих го взел, ако трябваше да избирам сега.
Изчакай още месец два докато joroooo ги пусне в олх на половин цена.