Новото моторче и новата турбина изкараха 2 дни и старата песен на нов глас...
Новото моторче и новата турбина изкараха 2 дни и старата песен на нов глас...
Колко ли те нареждат от фирмата и сервиза...
(Извинявам се, но не можах да се сдържа.)
Тея мотори ги изкарахте....
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
При това говорим за нов модел моторче...
- - - - - - - - - -
Нямам избор... 3 от 4 машини са ми в спалните. Ако в кухнята "цъкането" на климатика е неприятно, но приемливо... то, в спалните не мога да го изтърпя! Не и още 4.5 години!
Но, да - имам и една безупречно работеща 10-ка! Факт!
Може ли да качиш запис на звука?
Моя Климатик след ремонта все още не се е раздрънчал, работи много добре и безшумно.
Жоро, я вижте тракането и цъкането има ли го , когато е пуснат климатика на вентилатор, т.е. без да включва компресора отвън.
Пре мен , когато е само на вентилатор няма паразитни шумове. Та за мен си реших, че след сезона за отопление ще викам монтажника за вънжното тяло....Бог знае далш съм прав?
Изпратено от моят SM-A515F с помощта на Tapatalk
Е, как никой не взе да сложи едни качествени лагери на тези мотори и да прегледа сглобката на телата?!
Toва би трябвало да са го свършили в завода
Момчетата от сервиза много се стараха да изпипат всичко! Само хубави думи мога да кажа.
Моторчетата и турбините бяха чисто нови! Аз самият се надявах с това да свърши всичко, ама не познах...
А ги чаках 40 дни... Сега следват нови вътрешни тела... от нова партида И евентуално нови външни (ако е нужно).
Б@си приключението...
- - - - - - - - - -
Сега тракането е в начален стадий... след още 10-на дни ще си достигне пика
Жорка нещо ни впрягаш Едва го чух със слушалки на макс. Рос спокойно може да си поръчва