Как ги фикснаха
дори най простия мотор с лагери от по 10 цента ( по евтини не съм виждал в мотор но има най вероятно ) изкарва между 2 и 3 години .. така че е рано да се каже дали са фикснали нещо
Малее......... тези Тошиби голям леш излязоха.
За сега съм доволен, но за първи път ползвам климатиците при -7. Нямам навика да спя на климатик и надали тепърва ще изграждам такъв - денем външните тела мъркат и имам усещането, че работата им се чува по-скоро в сградата отколкото извън нея (панел, какво да го правиш). Току що го чувам да прави за пръв път дефрост, работи от час и половина при -7. Консумацията е около 400 W - използвам функцията Silent Operation 1 и автоматичен вътрешен вентилатор.
Аха, предали са се вече.
Сега почва прехвърляне на топката. Издъхнаха явно. то не са една или две бройки с дефекти.
EDGE 10, при вентилатор на 1-ва и 2-ра степен, външна под нулата, духа хладно, дори да му е зададено 30 градуса.
При задаване на 3-та и нагоре снепени почва да бълва жега.
Има ли проблем, или има ограничение на компресора при ниските степени?
Изпратено от моят SM-A515F с помощта на Tapatalk
При мен и двата(10 и 13) на ауто обикновено са под първа, ама снощи като стана минуса почнаха да засилват и отиваше към втора,трета така по слух. Та предполагам е нормално. 22 градуса е заданието.
Иначе като консумация 13ката беше към 600 снощи моментен, сутринта около 530(че гледам @joroooooo беше питал в една друга група). Чакам един коледен ватметър и ще пиша, и за 10ката
Sent from my Redmi9 using Tapatalk
ейййй, аз се върнах. дойдоха от монтажната фирма заради виенето, направиха нов тръбен път................ и виенето си останаами явно не е от монтажа, другата седмица звъня на кериър пак....
някой междувременно някакъв успех с високочестотното виене от вътрешните тела случайно?