Значи в завода са го наа*али.
Значи в завода са го наа*али.
и аз го видях, но не му обърнах много-много внимание, защото момчетата от Ахи Кериър вече идваха и все си мисля, че ако имаше такова лесно решение, щяха вече да са го направили... но със сигурност ще ги попитам, очаквам им (поредното) обаждане днес.
иначе заплаща ли се допълнително този мъфлър и ако да - колко? не че има значение, ако това е цената на нашето спокойствие :D
Попитай ги, дали това е вид решение? Пък дали се плаща не знам, но ако те го направят надявам се че не... но аз съм готов и да си го платя отделно и друг да го постави... иначе виу-бръм...виу-бръм... изключи-включи...след 3 часа пак... пълна мизерия, отделно сега не ми се занимава с местните монтажници, за които техниката е обвита в мъгла и т.н... като се затопли малко ще се занимая и с тях пак...дано им дам насоки за решение до тогава...
Изпратено от моят SM-A515F с помощта на Tapatalk
Jorooooo работят ли климите? Като гледам температурите следващите дни,свят ще им се завие![]()
[mention]joroooooo [/mention] , Дайсейкая и Еджовете вдигат ли клапите при дефрост или само спират турбината?
то -10 е гъди гъди за класни машини като Еджовете![]()
Идваха и при мен за виенето от Ахи Кериър. В общи линии монтажа бил зле и ако нямало 5 метра тръбен път, така щяло да бъде(моя е малко над 2}. Та в общи линии ме посъветваха да си свиквам с него и ,че имало много по лоши случай.
Ще идват и монтажниците уж да гледат,ама ще пиша като има развитие.
Къде в инструкция за монтаж пише препоръчително 5м. тръбен път.
Щото на моя цепеняк (дайсейкай 6) тръбния път от 7..8м му пречел да слезе на обявените 90W
Ами кой да ти каже, фреона се чувал така. Като цяло надробиха монтажниците, ама то така или иначе това е основното оправдание...
Sent from my Redmi9 using Tapatalk
Да ви се "похваля" отново. След почти два месеца невъзможност да отстранят проблема, търговецът (и монтажник) отказа да направи замяна или да възстанови сумата. И все така си чакам обаждането от Ахи, което трябваше да получи преди... известно време, да кажем.... А климатикът си свири и си свири...
От Ахи.... след 6месеца. Къде си се разбързал с тези "два месеца".
В интернет излизат някакви телефони на някакви хора от Ахи, пробвай.
Дали са актуални, дали не се, не знам.
![]()
Този пост е редактиран от milanov; 31-01-22 в 13:46.
По закон е един месец... Разбързал съм се, защото не мога да спя нормално заради този шум...
- - - - - - - - - -
Сега говорих с Ахи Кериър отново. Чакали становище от вносителя. Имало още един такъв случай като моя в Бургас. Я си кажете кой е![]()
Да ти върнат парите пък нека си чакат, дай им го да си го разглеждат на спокойствие.![]()
Така през месец два да ги притесняваш не е работа.