аз имам голям успех с ОЛХ в такива случаи
Виж дали ще поутихне звука, като натиснеш вътрешните ламели, след като извадиш филтрите.
Звука от вътрешното на всички степени на вентилатора е, или само на най-тихата?
Шума появява ли се веднага, или след като външното тяло падне на минимум, или близко до минимум ?
При мен жужи вътрешното при минимум на външното и на тих вентилатор вътре (ръчно зададен или свален на него при ауто турбина) ... и при температури от -1÷0 до 5÷6 градуса, нагоре не съм го чувал.
Изпратено от моят SM-A515F с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от ААТ; 15-01-22 в 18:07.
не, не утихва. спира за известно време единствено ако спра и пусна целия климатик или го сложа за няколко секунди само на вентилатор и след това отново му пусна отоплението.
звукът е от всички степени на вентилатора, появява се след няколко часа работа, по мнението на кериър, когато компресорът отвън започне да работи на минимални обороти
забелязах, че звукът изчезва, когато е с минусови температури навън и прави дефрост през няколко часа
При мен е същото, само че на тиха степен се чува отчетливо, на първа едва доловимо, нагоре не се чува, или го маскира повишения шум от вътрешното.
Интересно е, че като разклатя вътрешното зверски, сякаш намалява брума.
Намали малко шума след поставянето на тампони тази есен.
Ще очаквам решението при теб с интерес, и ако може да го споделиш?
Изпратено от моят SM-A515F с помощта на Tapatalk
Ако си направите труда да прочетете цялата тема (макар, че ви писах как се лекува), ще видите, че има фикс.
Успех!
Не знам, просто цитирах поста на joroooo. Muffler/заглушител не всеки го забелязва като го прочете.
Правят го момчетата от Ахи-Кериър! Разглобява се външното тяло и въпросния мъфлър се добавя някъде непосредствено покрай компресора. Правят го на място, по принцип и не е нужен демонтаж на външното тяло.
*според зависи, къде е монтирано и дали ще имат нормален достъп до него.