Направо в чудо се видях. Вече много сериозно обмислям КЗП...
преди време пак на колега дето не можеше да спи на климатика си монтажниците му бяха казали вечер да пие по една ракия и няма да го чува![]()
Много искам и аз да го чуя това? Ама много?? [emoji38]
Изпратено от моят SM-A515F с помощта на Tapatalk
Ахи Кериър не бяха ли официален вносител за България на Тошиба , от кой вносител чакат становище , от Гърция ли ?
Те са износител, нали чакат становище от вносител.
Освен ако няма още някой преди тях, или ако мине номера. Клиента нека чака.
Интересното е, че монтажната фирма, която в случая е и търговец, отказа да направи замяна или да върне парите, след като всички законови срокове изтекоха. Това по законовата гаранция.
И от Ахи все така не ми се обаждат, за да дойдат да го видят и евентуално да направят ремонт/замяна. Това по търговската гаранция.
Какво да ти кажа, ако имаш време сядаш на компа и подкарваш всичко що излиза фирма за монтаж на климатици, звъниш и питаш "... така и така такъв е климатика....еди какво си е положението и не се трае.... с разпитване разбрах, че се слага допълнителен заглушител, вие може ли да го направите...колко ще ми струва...."
От Ахи казаха, че това няма да помогне
не знам глобално ли се осра тая марка ,или у нас се циганят нещо .. тоя последния им модел Едж е пародия то не бяха моторчета през седмица ,цъкане ,виене бучене