Страница 3 от 11 ПърваПърва 12345 ... ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 155

Заради Буш: GSM-ите работят като светофари

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Re: Заради Буш: GSM-ите работят като светофари

ОК, друже [Ско], но аз като "селтак" не правя разлика от провинциалист с мания за величие и столичанин със същия симптом.
    Така представено, недоволството ви изглежда "Много станахме в София, които искаме да са велики".
    Ама дай да не захващаме този спор, моля те, аз се чувствам добре където съм си.
    Уважението ми се гради на други характеристики, а не от мястото на раждане.

boishin, в София ходя само тогава, когато наистина ми се налага. Или когато искам да се видя с приятели. Имал съм много възможности да работя и живея в София, имам ги и в момента. Съзнателно не съм избрал и не избирам тази възможност, което ме изключва от редящите се на опашка за "софето".
    И ще продължавам да се кефя, защото ми е интересно да чета как на вас, столичани, все някой друг ви е виновен. На тези от Требич, "столичаните" от Требич, пак провинцията им е виновна, разбираш ли какво искам да кажа без да ви обиждам?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Oct 2005

Спират GSM-ите защото ни знаят що за стока сме и мине не мине време при нас гръмва някоя бомба детонирана с GSM. По-добре да си без GSM за няколко часа от колкото да утрепят 50-ина кибика наведнъж, за Джорджи едва ли трябва да се притесняваме.

4. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Предлагам да не говорим за това кой е селтак защото няма да останат софиянци(аз само живея тук).Въпроса е защо е това специално внимание,много президенти са гостували ама само за американския затварят половината град,хвърчат хеликоптери и има снайперисти по покривите.Гадно е като тръгнеш някъде и да те отбият сто пъти от пътя защото някой (важен) щял да мине.

5. Member
    Тук е от
    Dec 2004

Цитат Първоначално публикувано от Malone
    Така представено, недоволството ви изглежда "Много станахме в София, които искаме да са велики".
    Не сме велики... кво да правим, като сме родени тук? Не сме го избирали... това е едно от малкото неща, които не избираме в живота си, както родителите си...

Уважението ми се гради на други характеристики, а не от мястото на раждане.
    Това е вярно! Има селянин по манталитет, не по произход. Винаги съм твърдял това!

boishin
    И ще продължавам да се кефя, защото ми е интересно да чета как на вас, столичани, все някой друг ви е виновен.
    E т'ва не го разбирам...

Какво трябва да направим според теб? Да се изселим? Зорлем?
    От страни е много лесно... много гот да наблюдаваш как му е гадно на някого и да се кефиш...
    Ама на мен 4-5 дни ще ми забранят даже да си отварям прозореца на стаята да влиза въздух, а по покрива над мен и на околните сгради ще има снайперисти. Да си взема отпуска ли? Ми не мога... имам задължения точно в този период и не мога да отсъствам...

Не приемам позицията "хак да им е на софиянци , като са толкова отворени!..."
    Няма да казвам как ми звучи

6. Member
    Тук е от
    Dec 2004

Хахахахаха..... На някого не му хареса моето мнение
    Рейтинг: хххнадолу...
    и какво? на някого не му хареса мението ми... или не му изнася

Не приемате ли чуждо мнение, колеги?
    Някъде да съм излъгал?

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Цитат Първоначално публикувано от boishin
    Хахахахаха..... На някого не му хареса моето мнение
    Рейтинг: ххх надолу...
    На мен пък ми хареса и съм 100% съгласен с теб. [+1] на теб и на Ско.

Malone, какво да ти кажа, друже...Това да се "кефиш" на чуждите несгоди е...израз на зверска селяния...

8.  

9. Member
    Тук е от
    Oct 2003

В началото ми беше интересно. Викам си - д****а и софиянците му. Нека им. После ми стана жал. Представих си как бая народ гледа безпомощно умрелите си мобилни телефони и се чуди дали да пресече отсреща пеша или да чака траНвая, щото не може да се обадят на личния си шофьор да го вземе. Или не може да се свърже с любовницата си, за да и каже, че ще я навести през обедната почивка. Сигурно ще има и доста починали. Зер - няма кой да им казва "Дишай, не дишай".

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

А какво мислите за следният парадокс: президента, главата на най-демократичната, най-свободната страна в света - или поне така е прието да се смята - да парализира транспорта, живота, свободата на придвижване, да промени плановете на толкова много народ в голям град като София. Заради един-единствен човек се ограничават поне 1 милион! Егати изкривената демокрация...
    Да не говорим, че кой знае каква полза от тази визита няма да видим, освен малко да поговорят за нас в световните новини. Какво се промени, каква полза имахме от визитата на Клинтън?
    Като ще има такива мерки за сигурност, такова ограничаване на свободата - ами нека се срещат в някоя правителствена резиденция. Планина, гора, чист въздух, снайперисти по дърветата, АУАКС и F16 в небето, няколко преориентирани спътника в космоса... Хем няма да пречат на никого, хем по-лесно ще си го охраняват, щом е толкова ценен...

11. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

E като сте недоволни - направете митинг бре!! Нали сме гражданско общество уж? Що са плюнчите у форума?

12. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

boishin, четейки поста ти разбирам, че очевидно 90% сме на едно мнение, което ме радва. Нямам нищо общо с промяната на рейтинга ти. Ако беше така щях да го напиша, винаги го правя.
    Не, не казвам да се изселите. Идеята ми е, че живеейки в София, няма как, трябва да се примирите и със събитията свързани с това местоположение. Както ние се примиряваме с нашите, провинциалните неволи, които вие нямате.
    На 10-ти и на 11-ти всеки ще си стигне на работа навреме, както е било и друг път. Я затворят два булеварда, я не ...
    Което в пари означава 1 лев повече в таксито. Пък ако си със собствен превоз, не виждам какъв точно ще е проблема да минеш по друг маршрут.

Общо взето ми се струва ултраглезотия воя, който се надава за малкия дискомфорт, който ще преживеете. Няколко пресечки повече [цитат: ПЕРИМЕТЪР ОКОЛО ТРАСЕТО] и в най-лошия случай 5 минути без мобилен телефон. Както стана ясно от новината, ще се блокират ОПРЕДЕЛЕНИ КЛЕТКИ, МАЛКО ПРЕДИ и евентуално МАЛКО СЛЕД като мине автомобила на Буш. И със сигурност гражданина Буш няма да мине точно в най-големия гювеч, наивно е да се мисли това, Сикрет сървис не са паднали от Марс.
    Най-вероятно никой дори и няма да разбере кога минава.

Та в отговор на квалификацията на Ghost [на която не се обиждам], че моето е "зверска селяния" е моето определение, че подобни недоволства пък са "столични глезотии и превземки". Без да имам нищо против който и да е столичанин. Е затова ми е весело, защото на някои столичани все нещо им пречи, това е станало част от мирогледа им. Няма да е той, няма да се чувства столичанин, малко по, по, по, ако не мърмори че целия свят трябва да се съобразява с удобството му.

13. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Malone, няма защо да се засягаме на тема провинция - едни от най-искрените и чисти по душа хора съм срещал извън София. Нарочно използвах термина "селтак с мания за величие", защото той определя една по-специална категория жител - такъв, който си тръска пепелника от колата на улицата и после се сърди, че в София е мръсно и тръби наляво и надясно, че софиянци не си пазят града, пък колко чисто било на село. Еми чисто е, щото той е дошъл тука да цапа, а не си е останал там. Такива индивиди повече приличат на някаква зараза, отколкото на човешки същества, защото единствено експлоатират околната среда, без да се замислят грам какво става с останалите хора около тях.
    Та цялото това излияние (както и горния ми пост) бе предизвикано от "вие сте си виновни". А колко ли са софиянците родени в София, които днес живеят тук и уважават своя град като родно място? Едва ли са над половин милион. Така че ако трябва да се обвиняват софиянци за състоянието на града, то 2-3 пъти повече причина за това са преселниците (просто защото са много повече). Да не говорим "КН", "РК", "СО" и др. регистрации къде си плащат данъците и по кои улици въртят

И за да не остане тоя пост изцяло офтопик ще напиша нещичко по темата... ако се замислим в какви проблеми ще се замеси страната, ако Буш бъде гръмнат именно тук, май по-добре е да си преглътнем двата дни блокада и да продължаваме да си живеем мирно и тихо след това

14.  

15. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Не, не се засягам Ско, грешно си ме разбрал, аз никога не съм се притеснявал от мястото си на раждане, дори напротив. Нито пък някога съм се обиждал. Най-малкото пък на теб.

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

OFFTOPIC: GANJA

//offtopic

boishin, четейки поста ти разбирам, че очевидно 90% сме на едно мнение, което ме радва.

Странно. Аз пък останах с впечатлението, че мненията ви се разминават на 100%.

Не, не казвам да се изселите.

Странно. Преди няколко часа каза точно обратното:

На който не му харесва, да ходи да живее в гората. Или на село. Няма задръствания, няма Буш, няма Муш ... Чист въздух и вечер се усеща мирис на горящи дърва.

Странно, странно...Гледам едно ти е готино такова, със всички си на "друже", силно дезориентирани мнения...накратко кефиш се яко. Та почнах да се чудя дали не си изпуфкал няколко наргилета [1] с Mary Jane [2]

[1] Наргилееетооо, без което няма рай,
    Наргилееетооо, по-красиво и от най,
    НАРГИЛЕЕЕТОО СЪС ГОЛЯМО ГЛАВНО "Н"
    [img width=450 height=600]http://img526.imageshack.us/img526/8715/dcis0.jpg[/img]

[2] http://www.marijuana-uses.com/essays/015.html

I'm in love with Mary Jane.
    She's my main thing.
    She makes me feel alright.
    She makes my heart sing.
    --Rick James

17. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Мда, наистина някой път изглеждаш много малоумно Ghost, ако го правиш умишлено, справяш се.
    И интересно, правиш го на различни места, но точно тогава, когато няма какво да отговориш. Тогава избираш простеенето, като начин за излизане от спора.
    Странно. И се стараеш да го правиш по най-шарения, най [offtopic] илюстрирания начин, вероятно за да насочиш вниманието на читателите не върху безсилието ти в момента, а върху нещо друго ... каквото и да е ...
    Може и да е безмислено, офтопик, но все пак е начин да прикриеш липсата ти на идея за отговор.

Сега е ред на мотива " ... не ми се спори повече". Очаквам го.

Специално за теб коментирам, другите явно са разбрали правилно.
    С какво съм съгласен с boishin е видно от неговия и моите постове, последните. С какво не съм, останалите 10%, също.

"Искам [аз]" не означава:
    Като искаш в цивилизацията, съобразяваш се ...
    ...
    На който не му харесва ...
    Не означава "искам" също и:
    Предлагам това [за село] само на тези ...
    Както и обяснявам, за да няма двусмислие:
    Не, не казвам да се изселите. Идеята ми е, че живеейки в София, няма как, трябва да се примирите и със събитията свързани с това местоположение.[/u]
    Къде видя думата "искам", между алтернативите, които ви предлагам?
    На недоволните, непримирими, като теб. Лично мен, ми е през дядовия, че оттатък, къде живеете.
    Пиша просто, че винаги, навсякъде има по един "роден в София", на който и падналите листа му пречат. Ами като толкова много не ви е добре, не стойте в гювеча бе. Столицата няма да се промени, променяте се вие.

18. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Хе-хе...намери се кой да ми каже, че простея

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 11 ПърваПърва 12345 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. explorer.exe гърми заради .js на firefox
    От glarus във форум Windows
    Отговори: 0
    Последно: 28-12-08, 13:08
  2. Apache и IIS да работят съвместно
    От Adrasteja във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 23
    Последно: 08-10-06, 17:05
  3. Win XP SP2 - key generators не работят
    От sorrowsad във форум Windows
    Отговори: 2
    Последно: 17-07-04, 01:25
  4. Кажете BG Proxy заради mp3-bg.com
    От lil във форум Мрежи
    Отговори: 2
    Последно: 05-07-04, 20:50
  5. Работят ли ме с нета?
    От LordOfEvil във форум Мрежи
    Отговори: 4
    Последно: 11-03-04, 22:01

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе