Първоначално публикувано от
vdsvicky avast3, Аз (АЗ) съм извън закона и мога да се мушкам с игли и да си поркам предоволно, ама що Че давам пари на бакшиш, като моЕм да се приберем с колата дома
Или пък пък съм идиот и вие всичките сте смотаняци, и само ми се пречкате да ви покажа колко съм добър зад волана!? АЗ съм БОГ и всичко останало е селяндур около мен! Другото У манталитетУ нашегово "брата" е хвалбата!: " Хаха. уху,иху, да знаете копелета, днеска как един го засекох и му се е.а май...а. Он че ми се прай на отворко, ама го резнах като като репичка. Балък беее...!? Но това не е нищо... нерегулирано кръстовище и вие сте от към пътя без предимство...е айде минете де!!! Колииии... като река бре! Оди мини! Отзаде нетърпеливи...клаксони...псувни...кой дал книжки, на кого и тем подобни приятни словосъчетания... А пък реката си тече и никой хал-хабер си няма да намали, че и ти да се включиш в движението и да си пийнеш биричката както си му е редът след работа! Идиотен... Идиотско...Иди...зле! Много зле! Някой му казват култура, други възпитание, трети уважение, четвърти колегиалност, а аз му казвам манталитет! Съжелявам, ако всичко това ви звучи твърде негативно, но си е самата истина! ГолЕма рядкост са ЧОВЕЦИТЕ!!! Докъде стигнахме...а?
П.С. Бях 5 години в една арабска държава и там въпреки, че липсваха орнаменти на движението като светофари, то се преминаваше твърде лесно през кръстовище! Просто през прозореца си показваш трите пръста, като върховете им са един до друг и те пускат...