Добре де, въпреки мненията ви, аз пак не мога да разбера защо, след като съм се потил и трудил и съм получил възнаграждение и съм си платил данък за това възнаграждание, то поради престъпноста у нас си слагам парите в банка, а не ги държа в къщи и пак ще дължа данък върху същите тези пари? Или не разбирам или съм идиот!
Относно банковата тайна, то тя ойде у коша, защото след като банката отчислява тези райски 10% данък, то всеки завършил 8-ми клас ще сметне колко пари има лицето X и пак ще започнат едни отвличания!!!
Аз за разлика от прекрасното, единственото, неповторимото, уникалното правителство, не се чудя на кой какъв член ( от мъжки пол) да му лепна ( данък), ами си търся пазари и работя, за да ЯМ. Ама нали съм частник, частна фирма и приличам на крава (дойна) съм лош, гаден експлоататор и долен капиталист!
Видях ти графиката Ице и това, че има повече длъжници отколкото лихвари, не ме успокоява никак! Ще става още по-зле, ако се продължава по същия начин на "вярно" управление!!! Имало едно време един човек на име Рокфелер и той си имал ябълка... - останалото го знаете! Ама приказката не започва иначе - Имало един човек на име Рокфелер и той въвеждал данъци...!!! Ташак, ташак. ама на гол гъз... Абе явно съм сбъркан и мисловната ми дейност е тотално изгоряла, щом се бунтувам срещу тройното данъчно облагане! Помислете си само колко не съм прав, че да не давам върху МОИТЕ ЧЕСТНО спечелени и ОБЛОЖЕНИ пари с ДАНЪК, отново ДАНЪК, че си ги КЪТКАМ в БАНКА, заради липсата на всякаква престъпност у нас! Явно много искам и съм нахален до безобразност! Е сега какво - бункер ли да строя? Майко мила...какво ли още ще "цъфне" по нашите родни, мили ширини!
Това всичкото го изказвам, не защото имам пари в банка ( трудно ми върви бизнеса), ами защото съм на принципите човек!
Моето "гражданско" мнение относно въвеждането на този данък е НЕ! Ама мен, кой ли ме пита
П.С. Да си бях направил фирмата офшорка, сега да се пека на Палма де Майорка![]()